Gjest S, TT og V Skrevet 29. september 2000 Skrevet 29. september 2000 Er dette stoffet svært farlig, eller kan det reagere til å bli farlig i div. prossesser for eksempel under gjæring? Hvor store mengder/stor konsentrasjon kan en få i seg uten at det blir farlig. (Bomma litt på blandingsforholdet i plomemvinen vår, og vil helst ikke stryke med) 0 Siter
Gjest Lege Nina Lindstad Skrevet 30. september 2000 Skrevet 30. september 2000 Til S,TT og V vedr. plommevin. Dette vet jeg ikke, foreslår at dere kontakter produsenten eller gift-informasjons-centralen; døgnåpent tlf. 22591300. Informasjon via Internett erstatter ikke konsultasjon med lege eller annet kvalifisert medisinsk personell. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet, bør du rådføre deg med din kontaktperson i det offentlige helsevesen. Vennlig hilsen Nina Lindstad, Spesialist allmennmedisin og idrettslege. 0 Siter
Villanda Skrevet 30. september 2000 Skrevet 30. september 2000 OKi. Takk skal du ha. Vi får gjøre. Har egentlig forestillt meg at det nummeret er noe man ringer i akutt-/nødsituasjoner....... Får satse på det går bra *s* 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.