Gjest Husmor-wannabe Skrevet 4. juni 2002 Skrevet 4. juni 2002 Er det det samme som vanlig biff, eller? Skal den stekes på samme måten......Hvordan skal biff stekes egentlig? 0 Siter
Gjest Pricilla Skrevet 4. juni 2002 Skrevet 4. juni 2002 Hva mener du med vanlig biff? Du får flatbiff, indrefilet, ytrefilet og mørbrabiff.. Flatbiffen er litt seig å bruke som "biff", er grei å bruke i gryter og sånn.. Indrefileen er den som er mørest, så kommer ytrefilet - mørbradbiff er også som regel ganske mørt og går greit å steke i panne og spise som "biff" med tilbehør. Stek biffen på middels varme så den ikke blir brun utapå og helt rå inni. For å sjekke hvordan den er inni kan du lage et lite snitt i biffen, ta på salt og pepper ved slutten av steketiden. 0 Siter
Tornerose Skrevet 4. juni 2002 Skrevet 4. juni 2002 Stek biffen på middels varme til saften pipler ut på overflaten, da snur du den til saften igjen pipler ut. Da har du en medium stekt biff. La den hvile like lenge som du stekte den. _Ikke_ skjær i den, slik Pricilla foreslår da renner kjøttsaften ut og du får ikke saftig biff. Er du usikker så kjenn på biffen, en rå biff er myk. 0 Siter
pjusken Skrevet 4. juni 2002 Skrevet 4. juni 2002 I tillegg til alle andre gode tips anbefaler jeg at kjøttet er romtemperert. En jernpanne er også best å steke biff i! Lykke til! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.