Gå til innhold

Middagsretter


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  Lora skrev (På 8.9.2002 den 20.28):

I Norge er ingenting billig. Iallfall ikke kyllingfilet som jeg bruker nesten hele tiden her i mitt utland.

Fiskeboller kanskje? Fiskepinner?

Fiskepinner er notert.

*noterer fiskeboller* mmm, det er godt, det.

Hvilket utland bor du i?

*noterer kyllingfilet også, siden det er så deilig*

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/71530-middagsretter/#findComment-347662
Del på andre sider

  Lora skrev (På 8.9.2002 den 20.28):

I Norge er ingenting billig. Iallfall ikke kyllingfilet som jeg bruker nesten hele tiden her i mitt utland.

Fiskeboller kanskje? Fiskepinner?

Men hva kan man ha til fiskepinner da? Synes det blir litt kjedelig og tørt med bare poteter.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/71530-middagsretter/#findComment-347665
Del på andre sider

  Daisy skrev (På 8.9.2002 den 20.30):

Fiskepinner er notert.

*noterer fiskeboller* mmm, det er godt, det.

Hvilket utland bor du i?

*noterer kyllingfilet også, siden det er så deilig*

Jeg bor i Tyskland.

Ja, det er kjempedeilig og sunt med kyllingkjøtt.

Var i Norge i sommer,

og syntes det var litt fælt å betale så mye for kylling altså.

Det kostet jo mer enn kyllingen man i Tyskland inntar på restaurant! :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/71530-middagsretter/#findComment-347668
Del på andre sider

Annonse

* Det meste av frossenfisk er

billig. Fiskepinner, fylt rødspette/torsk/etc,

fiskegrateng osv.

* Fiskeboller (med karrisaus/hvit saus)

* Pølser (med stekte poteter, potetmos, i form med forskjellige grønnsaker, i gryteretter)

* Hermetikk (spaghetti, supper)

* Supper (kan tilsettes ekstra grønnsaker, kjøtt/fisk, fløte etc).

* Bacon (med stekt egg, med pasta, med ovnsretter etc.)

* Vegetarmat er ofte billig, du kan kjøpe mye grønnsaker og lage gode gryteretter.

* Pannekaker og grøt er billig, men det spiser man vel ikke så ofte.

* Omeletter, kan varieres nærmest til det uendelige.

* Snitzler (finnes i frysedisken)

* Frossen kylling er billig, fås i store pakninger og kan brukes i alt mulig.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/71530-middagsretter/#findComment-347670
Del på andre sider

  Lora skrev (På 8.9.2002 den 20.33):

Jeg bor i Tyskland.

Ja, det er kjempedeilig og sunt med kyllingkjøtt.

Var i Norge i sommer,

og syntes det var litt fælt å betale så mye for kylling altså.

Det kostet jo mer enn kyllingen man i Tyskland inntar på restaurant! :)

Mmm... 40 - 50 kr for en pakke kyllingfilet er jo litt overdrevet. Er jo nesten ikke nok til to en gang.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/71530-middagsretter/#findComment-347672
Del på andre sider

  Tornerose skrev (På 8.9.2002 den 20.34):

* Det meste av frossenfisk er

billig. Fiskepinner, fylt rødspette/torsk/etc,

fiskegrateng osv.

* Fiskeboller (med karrisaus/hvit saus)

* Pølser (med stekte poteter, potetmos, i form med forskjellige grønnsaker, i gryteretter)

* Hermetikk (spaghetti, supper)

* Supper (kan tilsettes ekstra grønnsaker, kjøtt/fisk, fløte etc).

* Bacon (med stekt egg, med pasta, med ovnsretter etc.)

* Vegetarmat er ofte billig, du kan kjøpe mye grønnsaker og lage gode gryteretter.

* Pannekaker og grøt er billig, men det spiser man vel ikke så ofte.

* Omeletter, kan varieres nærmest til det uendelige.

* Snitzler (finnes i frysedisken)

* Frossen kylling er billig, fås i store pakninger og kan brukes i alt mulig.

Hva skal man spise til sniztler da?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/71530-middagsretter/#findComment-347676
Del på andre sider

  Daisy skrev (På 8.9.2002 den 20.38):

Hva skal man spise til sniztler da?

Alt mulig; potetmos, råstekte poteter, fløtegratinerte poteter, kokte poteter (kanskje med saus til siden det da blir litt tørt). Samboeren min er glad i ostesnitzel med potetmos, erter og mais.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/71530-middagsretter/#findComment-347688
Del på andre sider

  Daisy skrev (På 8.9.2002 den 20.38):

Hva skal man spise til sniztler da?

Ris og en god saus! Er det f.eks. kyllingschnitzel, eller kalkun, velg en saus for kyllingretter. Du kan sikkert lage noen selv fra grunnen av, dersom du er et husmoremne. Men det er ikke jeg, så vi bruker Toro sine i poser.:-) F.eks."Kylling Bretagne saus" og sånne.

Er det svineschnitzel, velg en saus som f.eks. bearnaise.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/71530-middagsretter/#findComment-347692
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...