Gjest Kykkeli Ky Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 Er det noen som har en oppskrift eller forslag til ferdigsauser som er godt til kylling? 0 Siter
Gjest Raggarpoket Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 Det er en ferdig saus som heter bretagne-er iallefall rimelig sikker på at det er det riktige navnet. Jeg og samboeren bruker den mye! Skikkelig snadder! Bon apetite! 0 Siter
Tornerose Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 Det finnes da noe som heter kyllingsaus i butikken. Bretagne kyllingsaus tror jeg den heter, og så en med sjalottløk og basilikum. Ellers er det vel bare å mikse noe sammen selv av kraft, krydder, løk/hvitløk og fløte? 0 Siter
erin Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 Vi bruker å ha ferdigsaus fra Toro. Husker ikke helt hva den heter, men tror den heter noe med paprika og hvitløk..... 0 Siter
Tonette Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 Ikke helt ferdig saus. Men noe som jeg syns er godt er tomatpurè som er spedd ut med litt vann, krydret med kyllingkrydder. Enkelt og godt. Passer veldig godt til stekt kyllingfilet som er kuttet i biter. Gjerne med pitabrød og salat. Ellers hvis vi steker kylling og bruker ris til, bruker vi ofte bernaisesaus eller kylligsaus som fås kjøpt i poser. 0 Siter
Gyda Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 Denne er kjempegod til kyllingretter: Bretagne kyllingsaus med paprika og hvitløk TILBEREDNING 1. Smelt 25 g margarin /smør i en kasserolle og rør inn pulveret. 2. Tilsett 1,5 dl vann og 1,5 dl melk under omrøring, bruk gjerne visp. La sausen småkoke i 2 minutter. Tilsett gjerne crème fraîche, paprika, friske urter eller ananas. SERVERINGSTIPS: FLØTEGRYTE MED KYLLING OG PAPRIKA (3 PORSJONER) Tilbered sausen.Tilsett 100 g rød/grønn paprika i terninger, 70 g purreringer, 300 g stekt kylling i biter og 1 dl fløte. La det koke noen minutter. Dryss gressløk over før servering. Retten kan gratineres med revet ost v/225°C. TILBEHØR: Ris/pasta og grønnsaker. (Klipt fra www.toro.no) 0 Siter
Streken Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 Bretagne kyllingsaus fra Toro er godt. Men det finnes en appelsinsaus på pose - som du kan bruke både som marinade og saus. Godt! 0 Siter
favn Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 Tonette skrev (På 26.9.2002 den 8.49): Ikke helt ferdig saus. Men noe som jeg syns er godt er tomatpurè som er spedd ut med litt vann, krydret med kyllingkrydder. Enkelt og godt. Passer veldig godt til stekt kyllingfilet som er kuttet i biter. Gjerne med pitabrød og salat. Ellers hvis vi steker kylling og bruker ris til, bruker vi ofte bernaisesaus eller kylligsaus som fås kjøpt i poser. Hva er kyllingkrydder? En ferdig krydderblanding? 0 Siter
Gjest Kåre Kverrulant Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 favn skrev (På 26.9.2002 den 9.15): Hva er kyllingkrydder? En ferdig krydderblanding? Jepp! 0 Siter
favn Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 Kåre Kverrulant skrev (På 26.9.2002 den 9.43): Jepp! Takk. Menneh... du kverulerte da ikke? 0 Siter
Gjest Kåre Kverrulant Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 favn skrev (På 26.9.2002 den 9.54): Takk. Menneh... du kverulerte da ikke? Er du sikker.....?!? 0 Siter
Babette Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 Godt og lettvint: Hell matfløte i stekepanna. Legg i ferdig grillet kylling i biter (og tilsett gjerne purre eller løk, hakket) og la det surre. Ha på godt med karri og pepper/annet krydder etter smak, og rør så "sausen" blir gyllengul av karrien. Server med ris. Du kan også bruke ustekt kyllingfilet, men starter da med å steke den i biter i olje eller smør, og så heller du på fløte når kjøttet er blitt hvitt. 0 Siter
Tonette Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 favn skrev (På 26.9.2002 den 9.15): Hva er kyllingkrydder? En ferdig krydderblanding? Ja, det er ferdigblandet. Det jeg har er fra Santa Maria og er kjøpt på Coop-Mega Det er kjempegodt :-) 0 Siter
UHU Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 Skal jeg ha til fersk pasta og kyllingbiter i dag! *mmm* 0 Siter
favn Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 Kåre Kverrulant skrev (På 26.9.2002 den 10.23): Er du sikker.....?!? Ja. Kanskje. Nei. 0 Siter
Gjest Kåre Kverrulant Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 favn skrev (På 26.9.2002 den 11.08): Ja. Kanskje. Nei. Skal jeg si deg noe? Jeg gjorde et unntak for deg..... 0 Siter
favn Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 Kåre Kverrulant skrev (På 26.9.2002 den 12.58): Skal jeg si deg noe? Jeg gjorde et unntak for deg..... Åh, du da. Flørten 0 Siter
Gjest Kåre Kverrulant Skrevet 26. september 2002 Skrevet 26. september 2002 favn skrev (På 26.9.2002 den 14.10): Åh, du da. Flørten Mmmm.....en flørt forlenger livet!!! ;O) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.