Pappa Bjørn Skrevet 2. januar 2003 Del Skrevet 2. januar 2003 Jeg har kjøpt indrefilet av kenguru i dag. Nei, jeg tuller ikke. Det var salg i en butikk der de solgte indrefileter av altså kenguru, alligator, antilope, kanin, villsvin.. og et par andre typer. Men hva serverer jeg ved siden av kenguru? Skal jeg steke den som vanlig biff? Jeg må innrømme at Kengu ikke har stått ofte på menyen før.................... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/87818-serveringsforslag/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
alphan Skrevet 2. januar 2003 Del Skrevet 2. januar 2003 Får meg til å tenke på tv-serien om "Skippy". Vært på Maxi Mat? Har sett brasiliansk vannbøffel der oxo! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/87818-serveringsforslag/#findComment-479789 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tiliti Skrevet 3. januar 2003 Del Skrevet 3. januar 2003 http://amazingforums.com/forum1/MATSIDEN/7.html (ja, han mener ikke 1250 grader, han mener 125 etc, hihi) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/87818-serveringsforslag/#findComment-479911 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nathalie Skrevet 3. januar 2003 Del Skrevet 3. januar 2003 ....) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/87818-serveringsforslag/#findComment-479949 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pappa Bjørn Skrevet 3. januar 2003 Forfatter Del Skrevet 3. januar 2003 ....) Jada, det skal jeg gjøre. Nå skal jeg planlegge det nøye. Det blir liksom ikke som å slenge biffen i panna dette her................*L* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/87818-serveringsforslag/#findComment-479952 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pappa Bjørn Skrevet 3. januar 2003 Forfatter Del Skrevet 3. januar 2003 http://amazingforums.com/forum1/MATSIDEN/7.html (ja, han mener ikke 1250 grader, han mener 125 etc, hihi) Den vil jeg prøve. Må kanskje justere det litt siden jeg har fileter og ikke et stort stykke. men det blir sikkert godt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/87818-serveringsforslag/#findComment-479954 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lottemor1365380387 Skrevet 3. januar 2003 Del Skrevet 3. januar 2003 Hva i huleste,skal du ete det greiene der? Stakkars Skippy;) Hvor i huleste er det du har dine matinnkjøp henne da? Vell jeg har gebursdag i dag så kanskje jeg får smake,,,,not:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/87818-serveringsforslag/#findComment-479960 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kapabel Snabel Skrevet 3. januar 2003 Del Skrevet 3. januar 2003 Det jeg har spist av kenguru har vært litt skuffende - det ble fort ganske seigt og tørt. Her er en del forslag på oppskrifter: http://fooddownunder.com/cgi-bin/search.cgi?q=kangaroo Hva med en kenguru-kebab, kenguru-pai eller kenguru-stuing? Personlig hadde jeg nok gått for en stek. . 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/87818-serveringsforslag/#findComment-479976 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulv I Faarikaal Skrevet 3. januar 2003 Del Skrevet 3. januar 2003 Får meg til å tenke på tv-serien om "Skippy". Vært på Maxi Mat? Har sett brasiliansk vannbøffel der oxo! Jeg kjøpte alligatorbiff det var ikke godt, selv om jeg hadde velprøvd oppskrift fra et firma i Miami og riktig krydder. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/87818-serveringsforslag/#findComment-480037 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pappa Bjørn Skrevet 3. januar 2003 Forfatter Del Skrevet 3. januar 2003 Hva i huleste,skal du ete det greiene der? Stakkars Skippy;) Hvor i huleste er det du har dine matinnkjøp henne da? Vell jeg har gebursdag i dag så kanskje jeg får smake,,,,not:) Blir jeg invitert ned i naboblokka så skal jeg kanskje ta med en liten bit med kenguru til deg. Kanskje du vil ha pungen??*L* Joda, i frysedisken på Spar hadde de mye spennende. Jeg tok Kenguru siden ikke det var Grevling å oppdrive. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/87818-serveringsforslag/#findComment-480117 Del på andre sider Flere delingsvalg…
HelgeM Skrevet 3. januar 2003 Del Skrevet 3. januar 2003 Jeg pleier å være veldig forsiktig med krydder og fancy tilbehør første gang jeg skal prøve noe. Litt salt og pepper og ikke noe mer. Stek forsiktig og la gjerne kjøttet hvile noen minutter innimellom. Ikke dekk til kjøttet med lokk eller folie. Selv den møreste indrefilet blir tørr og seig hvis du steker for hardt eller dekker den til. Kok ut steikepannen med litt vann og server sjyen ved siden av kjøttet sammen med kokte poteter og grønnsaker. Velbekomme. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/87818-serveringsforslag/#findComment-480282 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.