teddi Skrevet 23. februar 2003 Skrevet 23. februar 2003 Har tenkt og lage svinestek til middag i dag. Det er en ferdigsurra steik på 1,1 kg. På hvilken varme skal den stekes, hvor lenge? midt i ovnen, nederst? På rist eller i langpanne? I det hele tatt.. åssen gjør man det hær? på forhånd takk for svar 0 Siter
-Riksklysa Skrevet 23. februar 2003 Skrevet 23. februar 2003 jeg ville stekt den i 1 time sånn + - noen minutter, litt under midten og på ca 190 grader... ellers kan du jo sjekke ut disse sidene: kokk.no matprat.no 0 Siter
Pappa Bjørn Skrevet 23. februar 2003 Skrevet 23. februar 2003 -Riksklysa skrev (På 23.2.2003 den 10.31): jeg ville stekt den i 1 time sånn + - noen minutter, litt under midten og på ca 190 grader... ellers kan du jo sjekke ut disse sidene: kokk.no matprat.no Har du ikke steketermometer da? Uunnværlig i en sånn situasjon. Stek steken midt i ovnen så du får lik varme over og under. Ha termometeret i den mest kjøttfulle delen av steken og ha den inne til den viser ca 80 grader. da er den korrekt stekt. Du kan også skvette litt vann i langpannen eller formen du steker den i så unngår du at steken kan bli tørr. Lykke til. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.