mandy Skrevet 23. juli 2000 Del Skrevet 23. juli 2000 Min svigermor har nylig hatt et gallestensanfall m/innleggelse på sykehus. Nå lurer hun på om kostholdet har betydning for eventuelle nye anfall - blandt annet spiste hun egg rett før anfallet. Hun har også diabetes, og synes at blodsukkeret har vært veldig bra etter gallestensanfallet. Kan dette ha noen sammenheng? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/959-gallesten/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Jan Petter Høeg, Allmenpraktiserende Leg Skrevet 24. juli 2000 Del Skrevet 24. juli 2000 Kjære -mandy. Gallesten finnes hos 10-20% av befolkningen,men ikke alle vil oppleve plager. Hun bør generelt være forsiktig med fettrik mat,og i dette tilfellet kan eggeplommen ha vært utløsende årsak,da denne er rik på fett. Et sunt kosthold med lite fett vil også være bra for hennes diabetes. Jeg vil anbefale at hun rådfører seg med legen sin for hjelp til å regulere kostholdet,også fordi endret kosthold kan virke inn på blodsukkeret,slik at man må justere på evt.diabetes-medisiner. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/959-gallesten/#findComment-3400 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.