Gjest Pricilla Skrevet 4. april 2003 Del Skrevet 4. april 2003 sett det på menyer mange steder under forretter, men hva er det egentlig? brucetta med olivenolje, hvitløk osv. *undrer* God helg! ; ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/99718-hva-er-brucetta/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 4. april 2003 Del Skrevet 4. april 2003 Fancy navn for ristet brød, eller mer spesifikt brød stekt i smør/olje i panne. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/99718-hva-er-brucetta/#findComment-564627 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pricilla Skrevet 4. april 2003 Del Skrevet 4. april 2003 Fancy navn for ristet brød, eller mer spesifikt brød stekt i smør/olje i panne. Ååååå ja! ; ) takk! kan det ikke bare stå det da? herregud - må gjøre alt så vanskelig.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/99718-hva-er-brucetta/#findComment-564641 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babooba Skrevet 4. april 2003 Del Skrevet 4. april 2003 Det er italiensk og skrives med h (bruschetta). Det er brød som er stekt i ovnen innsatt med olivenolje og diverse krydder. Som regel hvitløk, men også andre urter. Veldig enkelt, og kjempegodt som forrett. Men ikke spesielt fettfattig... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/99718-hva-er-brucetta/#findComment-564642 Del på andre sider Flere delingsvalg…
shandy Skrevet 4. april 2003 Del Skrevet 4. april 2003 http://www.turkeytuesdays.ca/images/bruschetta.jpg Sånn f.eks. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/99718-hva-er-brucetta/#findComment-564644 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pricilla Skrevet 4. april 2003 Del Skrevet 4. april 2003 Det er italiensk og skrives med h (bruschetta). Det er brød som er stekt i ovnen innsatt med olivenolje og diverse krydder. Som regel hvitløk, men også andre urter. Veldig enkelt, og kjempegodt som forrett. Men ikke spesielt fettfattig... Unnskyld meg da! : ) BRUCHETTA! ; ) Greit nå? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/99718-hva-er-brucetta/#findComment-564650 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ørkenvandreren Skrevet 4. april 2003 Del Skrevet 4. april 2003 Små stekte "brødblingser" m/olivennolje og hvitløk. I tillegg pleier vi å ha hakkede tomater og basilikum oppe på. Ingen heksekunst, men godt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/99718-hva-er-brucetta/#findComment-564677 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babooba Skrevet 4. april 2003 Del Skrevet 4. april 2003 Unnskyld meg da! : ) BRUCHETTA! ; ) Greit nå? Det var ikke ment som kritikk, mer som en saksopplysning. Italiensk ortografi er ikke lett nemlig. Det har med uttalen å gjøre. Slik du skrev det uten h, så uttales det "brusjetta", mens med h blir uttalen "brusketta". Men med norsk uttalemåte så blir det helt naturlig å skrive det uten h. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/99718-hva-er-brucetta/#findComment-564717 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pricilla Skrevet 4. april 2003 Del Skrevet 4. april 2003 Det var ikke ment som kritikk, mer som en saksopplysning. Italiensk ortografi er ikke lett nemlig. Det har med uttalen å gjøre. Slik du skrev det uten h, så uttales det "brusjetta", mens med h blir uttalen "brusketta". Men med norsk uttalemåte så blir det helt naturlig å skrive det uten h. Skjønte det da! ; ) Bare tuller jeg da.. God helg! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/99718-hva-er-brucetta/#findComment-564725 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.