Gjest Natemora Skrevet 21. februar 2006 Skrevet 21. februar 2006 Jeg har en gutt på snart 7mnd som spiser grøt, men har begynt å tygge den. er det et tegn som sier at man kan begynne med grovere mat? Og når begynner man med brød eller brødskalk? 0 Siter
KaVa Skrevet 21. februar 2006 Skrevet 21. februar 2006 Du kan trygt begynne å gi han brød nå. Velg et grovt/halvgrovt brød framfor fint brad (som lett kan klabbe i ganen). 0 Siter
Gjest Natemora Skrevet 21. februar 2006 Skrevet 21. februar 2006 Du kan trygt begynne å gi han brød nå. Velg et grovt/halvgrovt brød framfor fint brad (som lett kan klabbe i ganen). Skal jeg bare gi han brødskalk, skive med pålegg i biter eller bare tørt brød? 0 Siter
KaVa Skrevet 21. februar 2006 Skrevet 21. februar 2006 Skal jeg bare gi han brødskalk, skive med pålegg i biter eller bare tørt brød? Vi har pleid å bruke brød med pålegg (gomme/leverpostei/smør og ost/servelat etc) - skjært i terninger. 0 Siter
PieLill Skrevet 21. februar 2006 Skrevet 21. februar 2006 Brød uten skorpe sjært i terninger. Da kan han kose seg med å putte i munne selv. Men gi ham noen få av gangen, så blir det mindre kliss. Leverpostei og annet pålegg som sitter ganske greit fast uten å klisse for mye er et greit sted og starte. Du kan jo også etter hvert forsøke å legge fram litt maiskont el.l. God mat og glimrende trening av pinsettgrepet. mvh 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.