Gå til innhold

Anbefalte innlegg

  • 3 uker senere...

Fortsetter under...

Hei

Jeg bruker det akkurat som egg. Det virker best i oppskrifter uten alt for mange egg, men perfekt i opp til 2 egg pr kake feks. Husk å også tilsette veske tilsvarenede et egg.

Ellers synes jeg at Laprofin (tror den heter det) er mye bedre en NoEgg og bruker denne selv om den er dyrere. Den er allikevel mye billigerer enn egg.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/104142-eggerstatning/#findComment-622714
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...