Gå til innhold

Lykkepillen, SSRI, SNRI, kall det hva du vil! Ødelegger deg!


Gjest motkur

Anbefalte innlegg

Gjest motkur

Det er en Amerikansk undersøkelse som viser at de som starter på SSRI(Fontex, Fluoxetin, Cipramil, Citalopram, Fluvoksamin) har større sjanse for å utvikle alvorlige former for selvskading. Grunnen er at SSRI medikamentene sperrer følelser inne. Mange har fortalt om hvor mye mindre de gråter etter en stund på SSRI og mange andre har fortalt at de ikke fåt til å gråte på SSRI. Alt det vonde samles opp som fører til selvskading for at en skal få ut smerten.

Det er normalt å gråte, men det er unormalt å ikke kunne gråte. Jeg syns at leger i dag tar alt for lett på utskriving av SSRI, pasienter blir fortalt at dette er lykkepillen og at den er vidunderlig. Noe som er det helt motsatte av fakta.

Tipper at om 10år så kommer det til å bli et dundrende stort antall med tilfeller som har fått livsvarige skader p.g.a bruk av SSRI.

Da vil legemiddelfirmaene komme med uttalelsen: "Vi visste ikke om det da, desverre". På samme måte som når dem planla om å gi skolebarn Prozac til frokost og helle Litium i drikkevannet. Eller hva med alle de som ble skadet for livet fordi Ecstasy og LSD ble utviklet som slankepiller og antidepressiva?

Det er egentlig INGEN som kan bevise hva en depresjon er og hvordan den blir til. SSRI er bare et tilfeldig funn. Hvis "lykkepillen" er likegyldighet og svært mange bivirkninger(samt mange en ikke vet om enda) så værsågod, stapp i deg SSRI.

For all del ikke tro på at du kommer til å få hjelp hos helsevesnet, det eneste dem kan komme med er pille etter pille.

Psykiske sykdommer har eksistert så lenge som mennesket har eksistert på jorden. Tallet antall mentalt syke øker til stadig, pilleforbruket er massedobblet og legemiddelfirmaene lover oss lykke, men fordet så er det unormalt høy stigning i antall mentalt syke. Ta f.eks Psykisk Helse sitt diagram bare fra 80. til 90. tallet. Det er skremmende.

-------------------------------

!!!!!!!!!!ADVARSEL!!!!!!!!!!

-------------------------------

Du må IKKE trappe ned eller kutte ut noen medisiner uten samråd med din behandler.

------------------------------

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

"Det er en Amerikansk undersøkelse [...]"

Det er fint om du legger inn kildehenvisning til denne undersøkelsen, slik at vi selv kan gå rett til kilden og lese der.

mvh

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...