Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Licke
Skrevet

Det spørs om du har god tid eller ikke!

Hvis du har god tid er det best i kjøleskapet over natta.

Hvis du har litt travelt går det også bra i romtemperatur.

Hvis du har det veldig travelt så - (hmmm... ikke sikker om jeg husker riktig....) I kallt vann med litt salt oppi? Legg de frosne rekene i vannet og la de ligge til det blir opptint. Tror det var sånn det var...

Lenge siden vi hadde reker, fikk lyst på det nå :-)

Skrevet
  Licke skrev (På 4.7.2003 den 11.54):

Det spørs om du har god tid eller ikke!

Hvis du har god tid er det best i kjøleskapet over natta.

Hvis du har litt travelt går det også bra i romtemperatur.

Hvis du har det veldig travelt så - (hmmm... ikke sikker om jeg husker riktig....) I kallt vann med litt salt oppi? Legg de frosne rekene i vannet og la de ligge til det blir opptint. Tror det var sånn det var...

Lenge siden vi hadde reker, fikk lyst på det nå :-)

I dag skal jeg spandere på meg ferske reker, men til vanlig tillater økonomien kun frosne rema-reker. hihi.

Bris1365380442
Skrevet

Pleier bare å spre dem utover en avis på kjøkkenbenken, jeg. Avisa suger opp vannet og så blir de løse bena liggende igjen på avisa. Det går så fort, atte!

Gjest trenger ikke tines
Skrevet

Du trenger ikke tine frosne reker. Kok bare opp masse vann, hell rekene oppi, etter 1 minutt er de ferdige!

Enkelt og greit!

Skrevet
  trenger ikke tines skrev (På 4.7.2003 den 14.12):

Du trenger ikke tine frosne reker. Kok bare opp masse vann, hell rekene oppi, etter 1 minutt er de ferdige!

Enkelt og greit!

Nei det har jeg prøvd, det ble ekkelt.

Annonse

Skrevet

Eks-svigermor hadde dem i stekeovnen når hun hadde dårlig tid...

Skrevet
  tiliti skrev (På 4.7.2003 den 12.00):

I dag skal jeg spandere på meg ferske reker, men til vanlig tillater økonomien kun frosne rema-reker. hihi.

Lunken vann (ikke så veldig varmt!) i en stor kjele. Sett et dørslag oppi og hell rekene oppi det. De tiner ganske fort da og mister ikke så mye smak heller.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...