Gå til innhold

Oppskrift med hundekjøtt, golden retriever, marinert


attila1365380493

Anbefalte innlegg

attila1365380493

Jeg mangler oppskriften på marinaden. Den skal vi pensle på underveis.

Har noen den ?

Vi er klare til å slakte, og har fyrt opp grillen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Fant en god oppskrift på nettet (doberman, istedet for labrador):

Dijon Rack of Doberman

Yield: 4 servings

2 racks of Doberman (approx. 1.5 LB ea)

salt and freshly ground black

pepper, to taste

3 TB Dijon-style mustard

1/2 c butter (1 stick)

2 cloves garlic, peeled and minced

1 c plain bread crumbs

2 TB parsley, fresh and finely chopped

Season the racks of Doberman with salt and pepper. Heat a heavy frying pan and brown the fat on top of the Doberman over high heat. This will take 1 or 2 minutes and no oil is needed. Remove the meat from the pan and allow to cool. Rub the meat (not the bones of the Doberman) of each rack with 1 1/2 tablespoons of the mustard. Set aside.

In another frying pan, heat the butter and in it sauté the garlic a few seconds. Remove from the heat and stir in the bread crumbs and parsley. Coat the Doberman with the bread-crumb mixture by rolling the racks of Doberman directly in the frying pan of bread crumbs. There should be a coating of bread crumbs on the meat only, not on the bones. Place the racks on a rack in a shallow roasting pan. Roast in a preheated 450-degree oven for 15 minutes for rare. (Add 10 minutes if you like it medium, but be careful not to overcook.) Remove the pan from the oven and allow the meat to stand in a warm place (but not on top of the stove) for 5 minutes. Slice into individual bone sections and serve at once.

Med vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ulv I Faarikaal

Fant en god oppskrift på nettet (doberman, istedet for labrador):

Dijon Rack of Doberman

Yield: 4 servings

2 racks of Doberman (approx. 1.5 LB ea)

salt and freshly ground black

pepper, to taste

3 TB Dijon-style mustard

1/2 c butter (1 stick)

2 cloves garlic, peeled and minced

1 c plain bread crumbs

2 TB parsley, fresh and finely chopped

Season the racks of Doberman with salt and pepper. Heat a heavy frying pan and brown the fat on top of the Doberman over high heat. This will take 1 or 2 minutes and no oil is needed. Remove the meat from the pan and allow to cool. Rub the meat (not the bones of the Doberman) of each rack with 1 1/2 tablespoons of the mustard. Set aside.

In another frying pan, heat the butter and in it sauté the garlic a few seconds. Remove from the heat and stir in the bread crumbs and parsley. Coat the Doberman with the bread-crumb mixture by rolling the racks of Doberman directly in the frying pan of bread crumbs. There should be a coating of bread crumbs on the meat only, not on the bones. Place the racks on a rack in a shallow roasting pan. Roast in a preheated 450-degree oven for 15 minutes for rare. (Add 10 minutes if you like it medium, but be careful not to overcook.) Remove the pan from the oven and allow the meat to stand in a warm place (but not on top of the stove) for 5 minutes. Slice into individual bone sections and serve at once.

Med vennlig hilsen

Kan man bruke dobermannmarinade til golden retriever ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest En hund etter grillmat

Hvor gammel er den? :)

Det er ganske viktig, da hvalper smaker best, nesten som pattegris.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...