attila1365380493 Skrevet 13. juli 2003 Del Skrevet 13. juli 2003 Jeg mangler oppskriften på marinaden. Den skal vi pensle på underveis. Har noen den ? Vi er klare til å slakte, og har fyrt opp grillen. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 13. juli 2003 Del Skrevet 13. juli 2003 Attila the "hund"? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 13. juli 2003 Del Skrevet 13. juli 2003 Fant en god oppskrift på nettet (doberman, istedet for labrador): Dijon Rack of Doberman Yield: 4 servings 2 racks of Doberman (approx. 1.5 LB ea) salt and freshly ground black pepper, to taste 3 TB Dijon-style mustard 1/2 c butter (1 stick) 2 cloves garlic, peeled and minced 1 c plain bread crumbs 2 TB parsley, fresh and finely chopped Season the racks of Doberman with salt and pepper. Heat a heavy frying pan and brown the fat on top of the Doberman over high heat. This will take 1 or 2 minutes and no oil is needed. Remove the meat from the pan and allow to cool. Rub the meat (not the bones of the Doberman) of each rack with 1 1/2 tablespoons of the mustard. Set aside. In another frying pan, heat the butter and in it sauté the garlic a few seconds. Remove from the heat and stir in the bread crumbs and parsley. Coat the Doberman with the bread-crumb mixture by rolling the racks of Doberman directly in the frying pan of bread crumbs. There should be a coating of bread crumbs on the meat only, not on the bones. Place the racks on a rack in a shallow roasting pan. Roast in a preheated 450-degree oven for 15 minutes for rare. (Add 10 minutes if you like it medium, but be careful not to overcook.) Remove the pan from the oven and allow the meat to stand in a warm place (but not on top of the stove) for 5 minutes. Slice into individual bone sections and serve at once. Med vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulv I Faarikaal Skrevet 13. juli 2003 Del Skrevet 13. juli 2003 Fant en god oppskrift på nettet (doberman, istedet for labrador): Dijon Rack of Doberman Yield: 4 servings 2 racks of Doberman (approx. 1.5 LB ea) salt and freshly ground black pepper, to taste 3 TB Dijon-style mustard 1/2 c butter (1 stick) 2 cloves garlic, peeled and minced 1 c plain bread crumbs 2 TB parsley, fresh and finely chopped Season the racks of Doberman with salt and pepper. Heat a heavy frying pan and brown the fat on top of the Doberman over high heat. This will take 1 or 2 minutes and no oil is needed. Remove the meat from the pan and allow to cool. Rub the meat (not the bones of the Doberman) of each rack with 1 1/2 tablespoons of the mustard. Set aside. In another frying pan, heat the butter and in it sauté the garlic a few seconds. Remove from the heat and stir in the bread crumbs and parsley. Coat the Doberman with the bread-crumb mixture by rolling the racks of Doberman directly in the frying pan of bread crumbs. There should be a coating of bread crumbs on the meat only, not on the bones. Place the racks on a rack in a shallow roasting pan. Roast in a preheated 450-degree oven for 15 minutes for rare. (Add 10 minutes if you like it medium, but be careful not to overcook.) Remove the pan from the oven and allow the meat to stand in a warm place (but not on top of the stove) for 5 minutes. Slice into individual bone sections and serve at once. Med vennlig hilsen Kan man bruke dobermannmarinade til golden retriever ? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest En hund etter grillmat Skrevet 13. juli 2003 Del Skrevet 13. juli 2003 Jeg har bare Bichon Frisémarinade. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ulv I Faarikaal Skrevet 13. juli 2003 Del Skrevet 13. juli 2003 Begrepet hotdog får en ny betydning. http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=67548 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 13. juli 2003 Del Skrevet 13. juli 2003 Kan man bruke dobermannmarinade til golden retriever ? Ja, men aldri omvendt! Med vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
huufsa Skrevet 13. juli 2003 Del Skrevet 13. juli 2003 Hvor gammel er den? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest En hund etter grillmat Skrevet 13. juli 2003 Del Skrevet 13. juli 2003 Hvor gammel er den? Det er ganske viktig, da hvalper smaker best, nesten som pattegris. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
huufsa Skrevet 13. juli 2003 Del Skrevet 13. juli 2003 Det er ganske viktig, da hvalper smaker best, nesten som pattegris. jupp, det var det jeg tenkte på... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.