catty13 Skrevet 30. november 2000 Del Skrevet 30. november 2000 har dessverre det slik at en dag tåler jeg f.eks.egg.men neste dag tåler jeg det ikke. Slik har det gått i arv fra min mor til meg, og dessverre fra meg til min datter. Dette forverrer min livssituasjon, og jeg har begynt så smått å lure på om det kan ha noe med alle disse E-stoffene i maten.Ettersom legen min ikke kan påvise noe,jeg blir så fortvilet,fordi jeg ikke vet hva jeg skal holde meg unna,men på denne årstiden blir allegien verre.Hva kan det komme av? Fukt,gasser,mat osv? Vet ikke selv men min egen lege tror jeg er hypokonder, begynner snart å¨tro det selv,Hadde jeg bare visst hva jeg skulle gjøre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/11356-intoleranse/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ragnhild Halvorsen, Lege Spesialist i Im Skrevet 30. november 2000 Del Skrevet 30. november 2000 Kjære catty13 Det er helt umulig å gi deg et skikkelig svar uten å vite hva slags plager du får når du f.eks. spiser egg. Generelt virker ikke ekte allergier og intoleranser slik at du en dag tåler og neste dag ikke tåler en matvare. Men, det kan selvfølgelig ha en sammenheng med mengder - mye av en matvare kan fremkalle reaksjoner mens lite ikke gjør det. Et annet moment er at dagsformen har en betydning for hvordan vi "tåler" omgivelsene våre og også maten. Som du sikkert vet har din generelle form stor betydning for hvordan du føler deg og er du i dårlig form kan du kanskje oppfatte det som om du ikke tåler mat som du strengt tatt tåler. Men, dette var bare noen generelle betraktninger, jeg må vite litt mer for å kunne gi deg noe som likner et råd. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/11356-intoleranse/#findComment-57637 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.