Gjest Daisy Skrevet 28. juli 2003 Skrevet 28. juli 2003 Leste en tråd nedi her om tilbehør til taco, og jeg kom til å tenke på: Hva er det med folk som får seg til å kjøpe kinakål? Den ekle, sprø og smakløse hvite salaten? Blæ!!! 0 Siter
BettyBlue Skrevet 28. juli 2003 Skrevet 28. juli 2003 I asia blir kinakål alltid dampet eller varmet i smør/olje. Aner ikke åffer nordbaggarna skal ha den rå, men det er igrunn ikke så ille smak da. Men tilhører igrunn 80-tallet, som tilbehør til Biff Stroganoff & stappe.... Isbergsalat gjør seg best til tacoen! 0 Siter
Anki Skrevet 28. juli 2003 Skrevet 28. juli 2003 Hmm... spiser stort sett ikke annen salat enn kinakål jeg... liker ikke isbergsalat og hva nå de andre heter ... liker det hvite sprø på kinakålen *nam* 0 Siter
Atene Skrevet 28. juli 2003 Skrevet 28. juli 2003 Jeg kan ikke komme på noe annet enn at den er billig. Men pyh, så fælt den smaker. Har planer om å prøve den varm en gang, kanskje det er bedre. Ellers bruker jeg sjelden noen slags salat til tacos, foretrekker masse avocado som "grønt". 0 Siter
Reg@l Skrevet 28. juli 2003 Skrevet 28. juli 2003 For å gjøre det hele kompøett bør den toppes med en dæsj Thousand Island... *pjuk* 0 Siter
Gjest malun Skrevet 28. juli 2003 Skrevet 28. juli 2003 Jeg bruker kinakål i et par asiatiske retter jeg lager, men da brukes den varmetilberedt. I salatveien for øvrig foretrekker jeg romano, isberg eller ruccola - gjerne en blanding. 0 Siter
Gjest Daisy Skrevet 28. juli 2003 Skrevet 28. juli 2003 For å gjøre det hele kompøett bør den toppes med en dæsj Thousand Island... *pjuk* Men ikke vanlig thousand island, helst sånn med biter i. Vet ikke hva den heter. Hamburgerdressing eller noe sånt. Sånn som man får på veikrogatekjøkken langs veien. Blæ! 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.