Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei.

I følge en ny EU rapport er det færre som dør av kreft nå enn for 20 år siden.

Hva er egentlig årsaken til dette? Er det forebyggingen eller behandlingen som har blitt bedre?

Mange "eksperter" uttaler seg jo om at det er ting som f.eks kosthold og trening som gjør at dette tallet synker, men samtidig så viser studier at vi spiser fetere mat og mindre fiber og at dette også kan være med å fremkalle kreft.

Er det noen som vet hva som er riktig her?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/114445-kreft/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest footprints

Jeg vet ikke hva som er riktig og det tror jeg ikke noen her kan svare deg på entydig. Da det ofte er en rekke endringer som gjøres som tilsammen gir dette resultatet.

Bedre kosthold, mer aktivitet, bedre behandlingsmetoder, mer forskning, folk tar sin helse på alvor (oppsøker lege på tidl tidspunkt), som kan være en veldig avgjørende faktor på utfallet av en kreftdiagnose. Kampanjer for bedre helse, stump røyken, spis mindre fett, bruk bena. Det er så mye...........

Det er imidlertid veldig positivt da det er en forferdelig sykdom.....

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/114445-kreft/#findComment-684553
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...