hanne Skrevet 23. august 2003 Skrevet 23. august 2003 Min bror ble for ca 7 uker siden matforgiftet i Tyrkia og har ennå ikke blitt bra. Han har ikke diare eller konkrete magesmerter, men han går daglig rundt med kvalme og har feber tendens, og han blir fryktelig trøtt samtidig som han er kvalm. Han har gått drastisk ned i vekt. Kan det være virus eller er fortsatt bakterien etter matforgiftningen der? På forhånd takk. 0 Siter
Kizza1365380506 Skrevet 24. august 2003 Skrevet 24. august 2003 Min datter ble også matforgiftet i syden. Hun hadde lett feber, oppkast og diare. Hun fikk sulfa tabletter for dette. Plagene gikk da mer eller mindre over i løpet av en uke. Jeg synes broren din bør oppsøke lege å få en slik kur. Mvh 0 Siter
Dorthe Skrevet 24. august 2003 Skrevet 24. august 2003 Jeg ble også matforgiftet i Tyrkia og innlagt på sykehuset der nede. Da jeg kom hjem var jeg dårlig i mange uker etterpå og jeg var sykemeldt pga smittefaren. Jeg fikk aldri vite hva slags bakterie jeg var smittet med. 0 Siter
Gjest ikke undertegnet Skrevet 25. august 2003 Skrevet 25. august 2003 Min datter ble også matforgiftet i syden. Hun hadde lett feber, oppkast og diare. Hun fikk sulfa tabletter for dette. Plagene gikk da mer eller mindre over i løpet av en uke. Jeg synes broren din bør oppsøke lege å få en slik kur. Mvh Jeg er nesten helt sikker på at det er salmonella.Vi var ute for det samme for noen år siden, og det tok et par mnd før vi var friske.Og noen kilo lettere. Men jeg ville ha oppsøkt lege. God bedring.... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.