Gå til innhold

Blod i avføringen


Gjest ikke undertegnet
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest ikke undertegnet

Hei

Har veldig hard mage for tiden, - og det er vondt å gå på do. I tillegg kommer det friskt blod rett etter avføringen,- men stopper opp å blø igjen. Har nettopp født,- og jordmor undersøkte meg på etterkontrollen for å se om det var hemorider. Men hun kunne ikke finne noe. Kan det være at jeg har så hard avføring som gjør at det blir vondt og at jeg blør? Tror det selv da,- men blir litt engstelig. Har bestilt meg time til lege for å undersøke det nærmere,- for å være på den sikre siden. Men ønsker å høre om det er noe å engste seg for med de symptomene jeg har....? Setter pris på alle svar. Mvh, Nybakt mor NN

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest årgang -67

Hei! Jeg slet med akkurat det samme etter fødselen. Friskt blod er ikke så farlig, det tyder på at det har oppstått en irritasjon i tarmveggen på grunn av den harde avføringen din. Spis alt som kan virke avførende (av naturlige ting, ikke medikamenter!), prøv ut om barnet ditt tåler det først: drikk surmelk, spis linfrø og drikk ellers masse vann, spis kiwi og ellers så grovt brød som du bare kan. Prøv å bevege deg ved å gå turer daglig, så fremt du klarer et. Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...