Gå til innhold

ikke en tøddel skal vi få av Microsoft


Gjest slumlady
 Del

Anbefalte innlegg

Gjest slumlady

Teksten under er sakset fra lisensavtalen du må godkjenne før du installerer MSN Messenger 6:

7. FRASKRIVELSE AV ALT ERSTATNINGSANSVAR I DEN GRAD IKKE ANNET FØLGER AV UFRAVIKELIG LOVGIVNING FRASKRIVER MICROSOFT OG DETS LEVERANDØRER SEG ETHVERT ERSTATNINGSANSVAR FOR SKADER, HERUNDER FØLGESKADER, TILFELDIGE, DIREKTE, INDIREKTE ELLER SÆRSKILTE SKADER SAMT STRAFFEERSTATNING ("PUNITIVE DAMAGES") ELLER FOR SKADER AV ANNEN ART (HERUNDER, MEN IKKE BEGRENSET TIL, ERSTATNING FOR SKADE PÅ PERSON ELLER EIENDOM, ERSTATNING FOR TAP AV FORTJENESTE, FORRETNINGSAVBRUDD, TAP AV INFORMASJON I VIRKSOMHETEN, BRUDD PÅ PERSONVERN, MANGLENDE OPPFYLLELSE AV PLIKT (INKLUDERT VED GOD TRO OG MED RIMELIG AKTSOMHET), UAKTSOMHET OG ALLE ANDRE ØKONOMISKE ELLER ANDRE TAP) SOM OPPSTÅR SOM FØLGE AV ELLER ER KNYTTET TIL BRUKEN AV ELLER MANGLENDE EVNE TIL Å BRUKE PROGRAMVAREN, BASERT PÅ KONTRAKT, SUBJEKTIVT ANSVAR, UAKTSOMHET, OBJEKTIVT ANSVAR ELLER ANNET, OGSÅ I TILFELLER DER MICROSOFT ELLER EN LEVERANDØR ER UNDERRETTET OM MULIGHETEN FOR SLIKE SKADER. DENNE FRASKRIVELSEN AV ERSTATNINGSANSVAR GJELDER OGSÅ NÅR EVENTUELL AVHJELP IKKE FØRER FREM.

Etter norsk lov har de et ansvar allikevel, produktansvar. De kan ikke bare henge opp plakater og reservere seg slik som i USA. Men det er vel sjelden noen blir alvorlig skadet eller forgiftet av et dataprogram?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...