Gjest malun Skrevet 16. september 2003 Del Skrevet 16. september 2003 Hvor lenge kan en brødddeig langtidsheve? Kan jeg feks sette deigen sent på kvelden, og la den stå til jeg kommer fra jobb dagen etter, sånn i 15-tiden? Såfremt jeg bruker ferskgjær og kald væske, altså? Har bare latt den stå over natten før, men nå er det vanskelig å få tid til å jobbe den ut om morgenen. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest wiww Skrevet 16. september 2003 Del Skrevet 16. september 2003 Hørtes nokså lenge ut. Du må vel ha mindre gjær da? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 17. september 2003 Del Skrevet 17. september 2003 Jeg tror det går (også med tørrgjær) hvis du setter den til heving i kjøleskapet. Deigen kan bli litt seigere enn normalt, men ellers funker det bra...tror jeg....? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.