Gå til innhold

Langtidsheving av deig


Gjest malun

Anbefalte innlegg

Hvor lenge kan en brødddeig langtidsheve?

Kan jeg feks sette deigen sent på kvelden, og la den stå til jeg kommer fra jobb dagen etter, sånn i 15-tiden? Såfremt jeg bruker ferskgjær og kald væske, altså?

Har bare latt den stå over natten før, men nå er det vanskelig å få tid til å jobbe den ut om morgenen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg tror det går (også med tørrgjær) hvis du setter den til heving i kjøleskapet. Deigen kan bli litt seigere enn normalt, men ellers funker det bra...tror jeg....?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...