Gå til innhold

Eplekake


Brule
 Del

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest selje

Jeg liker best "tunge" eplekaker, gammeldagse! Da bruker jeg oppskriften til fyrstekake i kokeboka, og legger på massevis av skivete epler med sukker og kanel på, før jeg strimler resten av deigen og legger den som gitter over.

Veldig mektig, men også veldig god!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillemus

Jeg liker best "tunge" eplekaker, gammeldagse! Da bruker jeg oppskriften til fyrstekake i kokeboka, og legger på massevis av skivete epler med sukker og kanel på, før jeg strimler resten av deigen og legger den som gitter over.

Veldig mektig, men også veldig god!

*Vann i munnen* Synd jeg skal på hyttetur til en hytte uten stekeovn (uten strøm for den sakens skyld) i helga. :o(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sigga

*Vann i munnen* Synd jeg skal på hyttetur til en hytte uten stekeovn (uten strøm for den sakens skyld) i helga. :o(

du får bake en å ta med deg da...:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...