Gå til innhold

Antidepressiva i Nordsjøen


Patlo
 Del

Anbefalte innlegg

Tror jeg kanskje lider av depressjon. Ikke akkurat noen ny tanke, men saken nå er at jeg har vurdert å få det utredet. Problemet er at jeg jobber i Nordsjøen, med streng kontroll av alle medisiner som taes med. For det første, vil jeg være uønsket hvis jeg får diagnosen, og evt. medikamentell behandling? For det andre, hvis jeg skulle ta med piller til sjøs, er det mulig å gjøre det uten at sykepleier sjekker (beholde "anonymiteten"?), er jo et lite miljø, til tross for taushetsplikt.

Er jeg deprimert? Vil piller hjelpe? Hvilke piller gjør hva?

Patrik

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest LucySky

I påvente av at noen som har mer greie på dette enn meg: det er så mange som tar antidepressiva nå. Jeg ser ikke for meg at ingen i Nordsjøen gjør det. Sikkert på din egen arbeidsplass, også!

Personlig er jeg blitt tilbudt det hver eneste gang jeg har fått ny lege (ikke min skyld at fastlegene her på stedet har skiftet litt fort de siste åra!) - og har faktisk måttet slåss litt for ikke å få.

Jeg gidder ikke gå inn på hvorfor jeg ikke vil ta, men poenget er et annet: det er blitt veldig vanlig å skrive det ut. Det er vel fordi sjansen for misbruk er liten, tilvenning liten (bare man trapper akte ned, kan man slutte igjen) osv.

Nå vet jeg lite om forholdene i Nordsjøen, men jeg understreker: det er sikkert andre enn deg på din arbeidsplass som går på antidepressiva.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...