Gå til innhold

Tidligere tilbake fra svangerskapsperm - får jeg etterbetalt?


caprice
 Del

Anbefalte innlegg

caprice

Jeg vurderer å dra tilbake igjen på jobb før permisjonen min utløper. Jeg har i utgangspunktet valgt 1 år og 80% lønnsutbetaling, men drar muligens tilbake etter 8 mnd. Får jeg da etterbetalt de pengene jeg da har "tilgode"? Noen som vet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Edel

Nei du gjør ikke det. Du kunne jo ringt å hørt om det gikk an å endre % fra 80 til 100, men jeg er 99,9 % sikker på at du ikke får det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

fresja

Jobber du deltid, kan du nok få permisjonspenger for de timene du er hjemme. Vil du ikke komme inn under tidskonto, da? Kan ikke skjønne at du taper pengene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

isbe

Jeg er ikke helt sikker på hva du mener med "tilgode". Det er sånn at dersom man avbryter permisjonen kan man gå tilbake til jobb (dersom det er greit for arbeidsgiver), og jobbe. Dersom du jobber 100% får du 100% lønn, dersom du jobber 80% får du 80% lønn. Du går altså over fra å være i full permsijon til å være i jobb.

Alternativet er dersom det er greit for arbeidsgiver at du går over i tidskontoordning. Dette innebærer imidlertidig at du må jobbe minst 50% i løpet av perioden du jobber.

Du kan jo evt. også søke om å få omgjort permisjonen NÅ fra 80- 100% slik at det blir regnet ut når du da vil være ferdig med permisjonen - tror jeg ville sjekket ut det siste!

MEN - alt dette krever at arbeidsgiver vil ha deg tilbake tidligere pga at du har jo søkt om et helt år i utgangspunktet

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
 Del

×
×
  • Opprett ny...