Gjest dundremor på slankern Skrevet 16. oktober 2003 Skrevet 16. oktober 2003 Inneholder disse pulvergreiene nevneverdige næringsstoffer? 0 Siter
Gjest tips Skrevet 16. oktober 2003 Skrevet 16. oktober 2003 Om du tar det i lettrømme og dipper grønnsaker (godt! gulerot/kålrabi/blomkål osv.) kan du kose deg vel! Om du slanker deg skal du forresten ha en kosedag i uka. 0 Siter
soleil Skrevet 16. oktober 2003 Skrevet 16. oktober 2003 Istedenfor lettrømme så kan du bruke kesam lett eller vanlig kesam. (kvarg) Da sparer du på kaloriene!! Vanlig kesam er mye lettere enn rømme, men smaker så og si like godt. Kesam lett er litt syrligere i smaken, men er også godt. Kan også blandes med yoghurt, syltetøy eller annet som kos. Kan brukes i mange bakverk også. Tror de har oppskrifter på http://www.tine.no 0 Siter
Gemini Skrevet 16. oktober 2003 Skrevet 16. oktober 2003 Istedenfor lettrømme så kan du bruke kesam lett eller vanlig kesam. (kvarg) Da sparer du på kaloriene!! Vanlig kesam er mye lettere enn rømme, men smaker så og si like godt. Kesam lett er litt syrligere i smaken, men er også godt. Kan også blandes med yoghurt, syltetøy eller annet som kos. Kan brukes i mange bakverk også. Tror de har oppskrifter på http://www.tine.no Før Kesam kom på markedet hadde man også et annet alternativ til Lettrømme, nemlig Rømmekolle, som har halvparten så mye fett som Lettrømme'n. Men Kesam er vel absolutt magrest. Sjekk (på tine.no eller andre steder) hvorvidt man faktisk kan bruke Kesam i varme retter. Jeg trodde Kesam og Rømmekolle kun egnet seg i kalde retter (som dip fx). Det jeg har hørt, er at det ellers skiller seg ifbm. oppvarming/koking. 0 Siter
Gjest papirtiger Skrevet 16. oktober 2003 Skrevet 16. oktober 2003 Før Kesam kom på markedet hadde man også et annet alternativ til Lettrømme, nemlig Rømmekolle, som har halvparten så mye fett som Lettrømme'n. Men Kesam er vel absolutt magrest. Sjekk (på tine.no eller andre steder) hvorvidt man faktisk kan bruke Kesam i varme retter. Jeg trodde Kesam og Rømmekolle kun egnet seg i kalde retter (som dip fx). Det jeg har hørt, er at det ellers skiller seg ifbm. oppvarming/koking. Står på Kesam at den bare kan brukes i kalde retter. Dumt 0 Siter
soleil Skrevet 16. oktober 2003 Skrevet 16. oktober 2003 Før Kesam kom på markedet hadde man også et annet alternativ til Lettrømme, nemlig Rømmekolle, som har halvparten så mye fett som Lettrømme'n. Men Kesam er vel absolutt magrest. Sjekk (på tine.no eller andre steder) hvorvidt man faktisk kan bruke Kesam i varme retter. Jeg trodde Kesam og Rømmekolle kun egnet seg i kalde retter (som dip fx). Det jeg har hørt, er at det ellers skiller seg ifbm. oppvarming/koking. http://www.tine.no/searchadv/ Søk på kesam. Kan brukes i bakverk. 0 Siter
Gemini Skrevet 16. oktober 2003 Skrevet 16. oktober 2003 http://www.tine.no/searchadv/ Søk på kesam. Kan brukes i bakverk. Oppskrifter og info om Kesam: http://www.tine.no/sommermat/15920/ 0 Siter
soleil Skrevet 16. oktober 2003 Skrevet 16. oktober 2003 Oppskrifter og info om Kesam: http://www.tine.no/sommermat/15920/ Gemini: Vi to har det med å poste linker! Her kan man bestille bra mathefter: http://www.tine.no/forbrukersenter/7371/ Det kesam-heftet er det mange fine oppskrifter i. 0 Siter
Gemini Skrevet 16. oktober 2003 Skrevet 16. oktober 2003 Gemini: Vi to har det med å poste linker! Her kan man bestille bra mathefter: http://www.tine.no/forbrukersenter/7371/ Det kesam-heftet er det mange fine oppskrifter i. Consider it done :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.