Gå til innhold

Dipmix fra Maarud


Gjest dundremor på slankern

Anbefalte innlegg

Gjest dundremor på slankern
Skrevet

Inneholder disse pulvergreiene nevneverdige næringsstoffer?

Skrevet

Om du tar det i lettrømme og dipper grønnsaker (godt! gulerot/kålrabi/blomkål osv.) kan du kose deg vel! Om du slanker deg skal du forresten ha en kosedag i uka.

Skrevet

Istedenfor lettrømme så kan du bruke kesam lett eller vanlig kesam. (kvarg)

Da sparer du på kaloriene!! :) Vanlig kesam er mye lettere enn rømme, men smaker så og si like godt. Kesam lett er litt syrligere i smaken, men er også godt. Kan også blandes med yoghurt, syltetøy eller annet som kos. Kan brukes i mange bakverk også.

Tror de har oppskrifter på http://www.tine.no

Skrevet

Istedenfor lettrømme så kan du bruke kesam lett eller vanlig kesam. (kvarg)

Da sparer du på kaloriene!! :) Vanlig kesam er mye lettere enn rømme, men smaker så og si like godt. Kesam lett er litt syrligere i smaken, men er også godt. Kan også blandes med yoghurt, syltetøy eller annet som kos. Kan brukes i mange bakverk også.

Tror de har oppskrifter på http://www.tine.no

Før Kesam kom på markedet hadde man også et annet alternativ til Lettrømme, nemlig Rømmekolle, som har halvparten så mye fett som Lettrømme'n.

Men Kesam er vel absolutt magrest. Sjekk (på tine.no eller andre steder) hvorvidt man faktisk kan bruke Kesam i varme retter. Jeg trodde Kesam og Rømmekolle kun egnet seg i kalde retter (som dip fx). Det jeg har hørt, er at det ellers skiller seg ifbm. oppvarming/koking.

Gjest papirtiger
Skrevet

Før Kesam kom på markedet hadde man også et annet alternativ til Lettrømme, nemlig Rømmekolle, som har halvparten så mye fett som Lettrømme'n.

Men Kesam er vel absolutt magrest. Sjekk (på tine.no eller andre steder) hvorvidt man faktisk kan bruke Kesam i varme retter. Jeg trodde Kesam og Rømmekolle kun egnet seg i kalde retter (som dip fx). Det jeg har hørt, er at det ellers skiller seg ifbm. oppvarming/koking.

Står på Kesam at den bare kan brukes i kalde retter. Dumt :(

Skrevet

Før Kesam kom på markedet hadde man også et annet alternativ til Lettrømme, nemlig Rømmekolle, som har halvparten så mye fett som Lettrømme'n.

Men Kesam er vel absolutt magrest. Sjekk (på tine.no eller andre steder) hvorvidt man faktisk kan bruke Kesam i varme retter. Jeg trodde Kesam og Rømmekolle kun egnet seg i kalde retter (som dip fx). Det jeg har hørt, er at det ellers skiller seg ifbm. oppvarming/koking.

http://www.tine.no/searchadv/

Søk på kesam. Kan brukes i bakverk.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...