Gjest Mattias Skrevet 13. desember 2000 Del Skrevet 13. desember 2000 Jag får en typ av allergisk reaktion av viss indisk mat och viss vegetarisk mat. Jag misstänker groddar, bönor, eller liknande. Reaktionen är typiskt att 3 timmar efter maten kommer krampaktiga spy-anfall i ca 3-4 timmar. Därefter 3 timmar utmattad vila. Är det en typisk overkänslighet mot något och hur kan jag finna ut av vad det är som skapar reaktionen? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/12562-overkenslighet-mot-groddar/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ragnhild Halvorsen, Lege Spesialist i Im Skrevet 15. desember 2000 Del Skrevet 15. desember 2000 Kjære Mattias Dessverre vet jeg ikke hva groddar er, men bønner og erter kan fremkalle allergiske reaksjoner som kan påvises ved hudtester og blodprøve hos legen. Ellers er det en kjent overfølsomhetsreaksjon på kinamat som kan gi relativt kraftige reaksjoner, oftest i form av astma. Det er ikke alltid man kan finne ut av hva man reagerer på ved hjelp av tester; da må du rett og slett prøve deg frem og unngå de matvarene du merker du reagerer på. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/12562-overkenslighet-mot-groddar/#findComment-62663 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.