Gjest den sorte dame Skrevet 3. desember 2003 Del Skrevet 3. desember 2003 Det skal værejulefest på skolen og jeg er bedt om å bake kake! Noe som er det værste jeg gjør... Jeg nå i alle fall klart å snekre sammen en lys sjokoladekakebunn. Men problemet er at det ikke er før i morgen vi skal dit, rett etter jobb, så jeg måtte lage den nå. Hvordan blir kaken mest mulig "fersk"??? Skal jeg vente med glasur og pynt til 10 min før vi går i morgen eller gjøre det nå? Hvordan holder jeg bunnen best? I kjøleskap, på benken, i pose, uten pose eller hva??? Er redd den blir tørr uten pose, samtidig som jeg frykter at den vil bli litt "våt" med pose... Hva ville dere gjort? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128649-kakeeksperter-hjelp/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest meret2e Skrevet 3. desember 2003 Del Skrevet 3. desember 2003 Er det vanlig at foreldre blir bedt om å bake eller ble du spurt? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128649-kakeeksperter-hjelp/#findComment-784751 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest den sorte dame Skrevet 3. desember 2003 Del Skrevet 3. desember 2003 Er det vanlig at foreldre blir bedt om å bake eller ble du spurt? WOW! Jeg er med i julekomiteen ja, så jeg ble bedt om å gjøre det... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128649-kakeeksperter-hjelp/#findComment-784769 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nikki Skrevet 3. desember 2003 Del Skrevet 3. desember 2003 Jeg pleier å bake en saftig sjokoladekake i langpanne. Jeg tar på glasuren mens kaka fortsatt er litt lunken, og da kan kaka godt stå i flere dager uten å bli tørr. Det er igrunnen ikke nødvendig med plast på, men det hender jeg putter den inni en vanlig plastpose, men det kommer fortsatt luft inn (om du skjønner hva jeg mener.) Det går helt sikkert fint å la den stå en dag ute. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128649-kakeeksperter-hjelp/#findComment-784775 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest meret2e Skrevet 3. desember 2003 Del Skrevet 3. desember 2003 WOW! Jeg er med i julekomiteen ja, så jeg ble bedt om å gjøre det... Hvorfor skriver du wow? Er det rart at jeg lurer? Du skrev ikke at du var med i noen komite. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128649-kakeeksperter-hjelp/#findComment-784792 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest den sorte dame Skrevet 3. desember 2003 Del Skrevet 3. desember 2003 Hvorfor skriver du wow? Er det rart at jeg lurer? Du skrev ikke at du var med i noen komite. Jeg skjønner bare ikke hvorfor det alltid er noen som må henge seg opp i alt mulig småting... Kunne du ikke svare på mitt spørsmål trengte du ikke svare i det hele tatt!!!! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128649-kakeeksperter-hjelp/#findComment-784797 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest den sorte dame Skrevet 3. desember 2003 Del Skrevet 3. desember 2003 Jeg pleier å bake en saftig sjokoladekake i langpanne. Jeg tar på glasuren mens kaka fortsatt er litt lunken, og da kan kaka godt stå i flere dager uten å bli tørr. Det er igrunnen ikke nødvendig med plast på, men det hender jeg putter den inni en vanlig plastpose, men det kommer fortsatt luft inn (om du skjønner hva jeg mener.) Det går helt sikkert fint å la den stå en dag ute. Ikke i kjøleskapet mener du? Kan den stå på benken da? Hadde igrunn vært fint om jeg kunne pynte og gjøre den helt ferdig i kveld! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128649-kakeeksperter-hjelp/#findComment-784799 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest meret2e Skrevet 3. desember 2003 Del Skrevet 3. desember 2003 Jeg skjønner bare ikke hvorfor det alltid er noen som må henge seg opp i alt mulig småting... Kunne du ikke svare på mitt spørsmål trengte du ikke svare i det hele tatt!!!! WOW! Jeg er glad vi ikke er i samme komite! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128649-kakeeksperter-hjelp/#findComment-784803 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest den sorte dame Skrevet 3. desember 2003 Del Skrevet 3. desember 2003 WOW! Jeg er glad vi ikke er i samme komite! ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128649-kakeeksperter-hjelp/#findComment-784806 Del på andre sider Flere delingsvalg…
hare1365380455 Skrevet 3. desember 2003 Del Skrevet 3. desember 2003 Ikke i kjøleskapet mener du? Kan den stå på benken da? Hadde igrunn vært fint om jeg kunne pynte og gjøre den helt ferdig i kveld! Jeg har laget sjokoladekake og hatt den stående framme på kjøkkenet (med kjøkkenhåndkle over) over natten. Bare lag f.eks. sjokoladeglasur nå og ha på; den holder seg fint til i morgen! Og så slipper du stress.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128649-kakeeksperter-hjelp/#findComment-784812 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sandex Skrevet 3. desember 2003 Del Skrevet 3. desember 2003 WOW! Jeg er glad vi ikke er i samme komite! hehehe... Den satt du - meret2e:) Måtte bare le litt lell... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128649-kakeeksperter-hjelp/#findComment-785040 Del på andre sider Flere delingsvalg…
BettyBlue Skrevet 4. desember 2003 Del Skrevet 4. desember 2003 WOW! Jeg er glad vi ikke er i samme komite! Kvinnfolk! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128649-kakeeksperter-hjelp/#findComment-785290 Del på andre sider Flere delingsvalg…
serendipity Skrevet 4. desember 2003 Del Skrevet 4. desember 2003 Jeg lager en langpannekake. Venter til den er avkjølt, tar på fyll og pynt. Dekker den med aluminiumsfolie og setter den i kjøleskapet. Den blir iallefall saftig og god. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/128649-kakeeksperter-hjelp/#findComment-785294 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.