Soria Skrevet 6. desember 2003 Skrevet 6. desember 2003 Har tenkt å lage kakemenner, men er usikker på hvilken oppskrift jeg skal følge. Noen er med kardemomme og noen er uten. Så hva er riktig egentlig. Innbiller meg at det er uten ,men er ikke sikker. Hva mener dere? 0 Siter
nitni Skrevet 6. desember 2003 Skrevet 6. desember 2003 Denne er god! 100g smør 250g sukker 600g hvetemel 1/4 ts kardemomme 5 ts hornsalt 2 dl kulturmelk Smør og sukker røres hvitt, ha i resten. La deigen hvile i kjøleskap over natta. Stekes v 200`c i ca 8 min. 0 Siter
Soria Skrevet 6. desember 2003 Forfatter Skrevet 6. desember 2003 Denne er god! 100g smør 250g sukker 600g hvetemel 1/4 ts kardemomme 5 ts hornsalt 2 dl kulturmelk Smør og sukker røres hvitt, ha i resten. La deigen hvile i kjøleskap over natta. Stekes v 200`c i ca 8 min. Går det an å bruke vanlig melk om jeg ikke har kulturmelk? 0 Siter
Gjest mykdame Skrevet 6. desember 2003 Skrevet 6. desember 2003 Går det an å bruke vanlig melk om jeg ikke har kulturmelk? Her kommer en med melk: (veldig god og litt myke kaker) 125 g smør 5 dl melk 1 kg mel 400 g sukker 30 g hornsalt (ca 2 ts) Smelt smør og tilsett melk. Rør inn det tørre. Sett deigen kaldt til neste dag. Kjevle ut til ca 1/2 cm tykkelse, tilsett evt mer mel Stekes ved 200 C i 6-8 min. 0 Siter
Gjest Krykka Skrevet 6. desember 2003 Skrevet 6. desember 2003 Det heter ikke kakemenner, men julemanner! 0 Siter
thermos Skrevet 6. desember 2003 Skrevet 6. desember 2003 Det heter ikke kakemenner, men julemanner! Ja, julemanna! Hadde ei sinnsykt god oppskrift på dem, men har ikke tatt den frem enda. Får vel begynen å bake snart jeg og til jul nå... Å julemanna skal ej no ivertfall lage! 0 Siter
Soria Skrevet 6. desember 2003 Forfatter Skrevet 6. desember 2003 Denne er god! 100g smør 250g sukker 600g hvetemel 1/4 ts kardemomme 5 ts hornsalt 2 dl kulturmelk Smør og sukker røres hvitt, ha i resten. La deigen hvile i kjøleskap over natta. Stekes v 200`c i ca 8 min. Jeg fant ut at jeg skulle prøve denne med vanlig melk. Kom så langt som til å ha rørt smør og sukker hvitt så oppdaget jeg at jeg ikke hadde hornsalt heller. Så da kan jeg kjøpe kulturmelk når jeg kjøper hornsalt i morgen :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.