tomat Skrevet 29. juli 2000 Del Skrevet 29. juli 2000 Jeg stod og såg på en baker som laget brød en gang. Plutseleg draup det en dråpe med svette ned på brøda. Etterpå stekte han brødene i steke omnen omtrent i en time. Mitt spørsmål er dør de bakteriene som svette inneholder og andre bakterier under steking. hva inneholder svette?? Takk for svar?? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/1291-bakterier/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lege Nina Lindstad Skrevet 1. august 2000 Del Skrevet 1. august 2000 Min første tanke er at en baker som svetter trolig lager gode brød. Svette inneholder stort sett salt-holdige væsker, ikke smittespredende bakterier om han ikke hadde et sår der svetten kom fra. Steking 1 time skulle gjøre det hele ekstra trygt.Informasjon via Internett erstatter ikke en legekonsultasjon. For en sikker vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet bør du derfor rådføre deg med legen din. Vennlig hilsen Nina Lindstad Spes. allmenmedisin og idrettsmedisin. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/1291-bakterier/#findComment-4946 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.