Gå til innhold

bakterier


tomat

Anbefalte innlegg

Jeg stod og såg på en baker som laget brød en gang. Plutseleg draup det en dråpe med svette ned på brøda. Etterpå stekte han brødene i steke omnen omtrent i en time. Mitt spørsmål er dør de bakteriene som svette inneholder og andre bakterier under steking. hva inneholder svette??

Takk for svar??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Lege Nina Lindstad

Min første tanke er at en baker som svetter trolig lager gode brød. Svette inneholder stort sett salt-holdige væsker, ikke smittespredende bakterier om han ikke hadde et sår der svetten kom fra. Steking 1 time skulle gjøre det hele ekstra trygt.

Informasjon via Internett erstatter ikke en legekonsultasjon. For en sikker

vurdering av problemstillingen du tar opp i brevet bør du derfor rådføre deg

med legen din.

Vennlig hilsen Nina Lindstad

Spes. allmenmedisin og idrettsmedisin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...