Gå til innhold

Bayonne-skinke!


Anbefalte innlegg

Hjelp meg o store husmødre!

Har en sånn skinke-sak i kjøleskapet. Det var en lapp bakpå, men den er ødelagt så jeg ser ikke hva som står der.

Det skal vel koke eller? Kokes den inni plasten? Tror den er vakuum-pakka...

Det står på at den er "minst holdbar til" 20.12.03. Men den er sikkert ok enda? Forandres eller "fornyes" holdbarheten av at den kokes? Hvor lenge kan jeg regne med at den er god/ufarlig?

Hva er godt å spise på brødskiva sammen med sånn skinke?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/130626-bayonne-skinke/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kizza1365380506

Den er jo røykt så jeg skulle tro det var ok.

Dersom du vil ha kraften i sausen kan du koke den inni plasten. Den skal bare trekke. Nå husker jeg selvfølgelig ikke hvor lenge den skal trekke, men i den gamle kokeboken min fra skolen står det 3 timer. Synes det høres veldig ut, ett par timer må du gjerne la den stå.

Siden du skal ha den på brødskiva kan du jo skjære den i to etter en times tid. Til pynt på skiven kan du bruke det samme som du gjør med vanlig skinke.

Mvh

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/130626-bayonne-skinke/#findComment-800255
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...