Åsemor Skrevet 23. desember 2003 Del Skrevet 23. desember 2003 Hjelp meg o store husmødre! Har en sånn skinke-sak i kjøleskapet. Det var en lapp bakpå, men den er ødelagt så jeg ser ikke hva som står der. Det skal vel koke eller? Kokes den inni plasten? Tror den er vakuum-pakka... Det står på at den er "minst holdbar til" 20.12.03. Men den er sikkert ok enda? Forandres eller "fornyes" holdbarheten av at den kokes? Hvor lenge kan jeg regne med at den er god/ufarlig? Hva er godt å spise på brødskiva sammen med sånn skinke? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130626-bayonne-skinke/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest julenøtt Skrevet 23. desember 2003 Del Skrevet 23. desember 2003 Trekk den ved 80 gr. i ca 70 min. Ta av den ytterste plasten og la den innerste sitte på. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130626-bayonne-skinke/#findComment-800253 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kizza1365380506 Skrevet 23. desember 2003 Del Skrevet 23. desember 2003 Den er jo røykt så jeg skulle tro det var ok. Dersom du vil ha kraften i sausen kan du koke den inni plasten. Den skal bare trekke. Nå husker jeg selvfølgelig ikke hvor lenge den skal trekke, men i den gamle kokeboken min fra skolen står det 3 timer. Synes det høres veldig ut, ett par timer må du gjerne la den stå. Siden du skal ha den på brødskiva kan du jo skjære den i to etter en times tid. Til pynt på skiven kan du bruke det samme som du gjør med vanlig skinke. Mvh 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130626-bayonne-skinke/#findComment-800255 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Åsemor Skrevet 23. desember 2003 Forfatter Del Skrevet 23. desember 2003 Trekk den ved 80 gr. i ca 70 min. Ta av den ytterste plasten og la den innerste sitte på. Hvordan vet jeg at vannet er 80 grader da? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130626-bayonne-skinke/#findComment-800258 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest julenøtt Skrevet 23. desember 2003 Del Skrevet 23. desember 2003 Hvordan vet jeg at vannet er 80 grader da? Hvis det koker er det for varmt, like før det bobler er ok. Eller bruk et termometer i vannet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/130626-bayonne-skinke/#findComment-800293 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.