mira Skrevet 21. desember 2000 Skrevet 21. desember 2000 Jeg bor i Storbritannia. Etter å ha lest en del engelske oppskrifter på kalkuntilberedning, har jeg oppfattet at alle forutsetter at stuffingen tilberedes _utenfor_ kalkunen - også for steking. Jeg trodde bare engelskmennene var litt "rare", helt til jeg i kveld fikk med meg en slengbemerkning på tv om at helsemyndighetene anbefaler at kalkunen ikke blir fylt før etter at den er stekt. Kan dette stemme? Forklaring? *Jeg VIL ha min saftige, fylte kalkun! Jeg VIL, jeg VIL!* 0 Siter
Gjest Nina Lindstad, spesialist i allmennmedis Skrevet 23. desember 2000 Skrevet 23. desember 2000 Til mira. Tanken er at man må sikre seg at indre deler av kalkunen blir gjennomstekt for å hindre bakterier. Dette er lettere uten stuffing. Er forøvrig ikke ekspert på kalkun-stuffinger. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.