Gå til innhold

kalkunstuffingadvarsel???


Anbefalte innlegg

Jeg bor i Storbritannia.

Etter å ha lest en del engelske oppskrifter på kalkuntilberedning, har jeg oppfattet at alle forutsetter at stuffingen tilberedes _utenfor_ kalkunen - også for steking. Jeg trodde bare engelskmennene var litt "rare", helt til jeg i kveld fikk med meg en slengbemerkning på tv om at helsemyndighetene anbefaler at kalkunen ikke blir fylt før etter at den er stekt.

Kan dette stemme? Forklaring?

*Jeg VIL ha min saftige, fylte kalkun! Jeg VIL, jeg VIL!*

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/13248-kalkunstuffingadvarsel/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Nina Lindstad, spesialist i allmennmedis

Til mira. Tanken er at man må sikre seg at indre deler av kalkunen blir gjennomstekt for å hindre bakterier. Dette er lettere uten stuffing. Er forøvrig ikke ekspert på kalkun-stuffinger.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/13248-kalkunstuffingadvarsel/#findComment-64840
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...