Gjest søndagsribbe Skrevet 18. januar 2004 Del Skrevet 18. januar 2004 på 3.5 kg. Har du en enkel fremgangsmåte for å få sprø svor og hvilken temp. og steketid, eventuelt krydder. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133171-hvordan-tilbereder-man-familieribbe/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vincent Skrevet 18. januar 2004 Del Skrevet 18. januar 2004 http://www.kokk.no/Nyheter_1/Ribbe.shtml 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133171-hvordan-tilbereder-man-familieribbe/#findComment-820551 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest søndagsribbe Skrevet 18. januar 2004 Del Skrevet 18. januar 2004 http://www.kokk.no/Nyheter_1/Ribbe.shtml Tusen takk (0: 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133171-hvordan-tilbereder-man-familieribbe/#findComment-820602 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest croupie Skrevet 18. januar 2004 Del Skrevet 18. januar 2004 Du er tre-fire uker for sent ute. Ribbe 16 januar? *LOL* 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133171-hvordan-tilbereder-man-familieribbe/#findComment-820966 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Vincent Skrevet 18. januar 2004 Del Skrevet 18. januar 2004 Du er tre-fire uker for sent ute. Ribbe 16 januar? *LOL* Ribbe er helårsmat. Btw, det er 18. idag. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133171-hvordan-tilbereder-man-familieribbe/#findComment-821003 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grip Skrevet 18. januar 2004 Del Skrevet 18. januar 2004 Du er tre-fire uker for sent ute. Ribbe 16 januar? *LOL* Den feite såkalte "familieribba" til 29,90 er ikke folkemat på mandager en gang. Det er skåret av de feiteste dyra, og har dårligst kvalitet. Fytte helvete for noe svineri. Gi det til bikkja. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133171-hvordan-tilbereder-man-familieribbe/#findComment-821113 Del på andre sider Flere delingsvalg…
tiliti Skrevet 18. januar 2004 Del Skrevet 18. januar 2004 Den feite såkalte "familieribba" til 29,90 er ikke folkemat på mandager en gang. Det er skåret av de feiteste dyra, og har dårligst kvalitet. Fytte helvete for noe svineri. Gi det til bikkja. Ribbe uten fett er tragisk. Skal det være så skal det være. Jeg har sett såkalte kvalitetsribber solgt komplett uten fett, grøss og gru. På den annen side så liker jeg ikke ribbe (uansett sort) noe særlig, men har hørt mange klaget over for lite fett. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133171-hvordan-tilbereder-man-familieribbe/#findComment-821189 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.