Gå til innhold

Hvordan tilbereder man familieribbe?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Den feite såkalte "familieribba" til 29,90 er ikke folkemat på mandager en gang. Det er skåret av de feiteste dyra, og har dårligst kvalitet. Fytte helvete for noe svineri. Gi det til bikkja.

Ribbe uten fett er tragisk. Skal det være så skal det være.

Jeg har sett såkalte kvalitetsribber solgt komplett uten fett, grøss og gru.

På den annen side så liker jeg ikke ribbe (uansett sort) noe særlig, men har hørt mange klaget over for lite fett.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...