Mimmy Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 Ulv I Faarikaal skrev (På 18.1.2004 den 19.40): Lærdom er lett å bære. Normalt sett.....tja. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133190-ukens-mest-alternative/page/2/#findComment-821525 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest argh Skrevet 20. januar 2004 Del Skrevet 20. januar 2004 Klart det! Det er ofte livsstilen (inkl kostholdet) man må se på. Stabilt blodsukker, mat man tåler, variert og sunt kosthold, mosjon, osv. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133190-ukens-mest-alternative/page/2/#findComment-823026 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest argh Skrevet 20. januar 2004 Del Skrevet 20. januar 2004 Tristeline skrev (På 18.1.2004 den 13.15): Jeg blir i skikkelig dårlig psykisk form av å spise søt gjørbakst (sukker, hv.mel, gjær). Ost og rødt kjøtt får musklene mine til åblir stive, støle og verkete. Hadde jeg klart å leve på frukt, grønnsaker, rugbrød og hvitt kjøtt så hadde jeg muligens vært frisk. Men jeg KLARER ikke å holde meg til det på egenhånd. ER så altfor glad i alt jeg ikke 'tåler, kaker og søtsaker. Og legen (bånde han jeg har nå og min forhenværende) viser jo ingen som helst interesse for at maten har noe å si for min 'tilstand'. Når en ikke får støtte derfra engang, så er det ikke lett å være flink nok. Har foreslått henvisning til ernæringsveileder også, men nei! Det er ikke akkurat uvanlig at det vi ikke klarer oss uten er det vi er intolerante mot! For eksempel så har "søtmunner" svært ofte sukkerintoleranse. Men dette suget er noe du kan venne deg av. Det krever tonn med viljestyrke, men når du først har sluttet å spise godteri, så blir du uvel hvis du begynner igjen. Når du slutter, så vil kroppen også rense seg, og giftstoffer vil siles bedre ut. Da vil du først føle deg verre, så mye bedre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133190-ukens-mest-alternative/page/2/#findComment-823037 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.