amber sun Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 Middagsrester, altså. Jeg kaster alltid restene (men det er sjelden mye rester, da). Hva med dere andre? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
damedame Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 Så langt det lar seg gjøre, og fortsatt smaker godt - gjennoppvarmet eller kaldt. Selvføgelig. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/#findComment-821680 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 Hos oss blir det aller meste spist. Men mye av det får først et opphold i fryseren, det er ikke sånn at det alltid spises dagen etter. Bittesmå rester (mindre enn én porsjon) kaster jeg dersom det ikke kan brukes som pålegg. Typen én skje med et eller annet i saus. "Tørre" smårester tar jeg gjerne på brødskiva. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/#findComment-821683 Del på andre sider Flere delingsvalg…
serendipity Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 Det spørs hva det er, hvor mye det er og om det evt. kan kombineres med noe annet som jeg kan ha i tillegg dagen etterpå. Men jeg prøver så langt det lar seg gjøre å spise det opp om det er endel igjen- Jeg sparer ikke på 1. dl. kokt ris... og femten erter. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/#findComment-821685 Del på andre sider Flere delingsvalg…
nanna Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 Selvsagt spiser vi rester. Rester som ikke har vært på noen tallerken. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/#findComment-821692 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babette Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 Jeg pleier ofte å planlegge to middager om gangen. F. eks. fiskeboller i hvit saus en dag. Da lager jeg mye, og lager grateng av disse restene neste dag, tilsatt egg, kokt makaroni og ost. Har jeg rester av kokt eller stekt laks, lager jeg fiskesuppe neste dag med laksebiter oppi osv. Jeg lager også pytt i panne av rester av karbonader og poteter, pølser osv, toppet med speilegg. Kjøper jeg en pakke smårettskinke, blir den kanskje brukt i pastasaus den ene dagen og omelett den neste. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/#findComment-821699 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tornerose Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 Hvis det er nok til minst én porsjon, og smaker godt oppvarmet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/#findComment-821700 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pricilla Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 restene går som regel i søpla for jeg synes ikek det kan brukes til noe, eller så er det ikke godt å varme opp. Pasta, poteter og ris koker jeg ALLTID for5 mye av, og det havner i søpla... Hjemmelaget pizza varmer vi opp.. Pølse spiser jeg kalde hvis ejgblir småsulten. Kjøttdeig lager jeg "pizzabrød" av. Altså ostesmørbrød med kjøttdeig. Kylling spiser jeg kald. Kjøttboller i saus og kjøttkaker kaster ejg. blir som regel bare noen få igjen. Gryterretter og svinestrimler i sursøt saus og sånne ting sparer jeg hvis det er nok til en posjon. Sambis blir som regle sulten på kvelden og da kan det være greit å ha det å varme opp til han, bare koke litt ris ved siden av. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/#findComment-821701 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gemini Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 restene går som regel i søpla for jeg synes ikek det kan brukes til noe, eller så er det ikke godt å varme opp. Pasta, poteter og ris koker jeg ALLTID for5 mye av, og det havner i søpla... Hjemmelaget pizza varmer vi opp.. Pølse spiser jeg kalde hvis ejgblir småsulten. Kjøttdeig lager jeg "pizzabrød" av. Altså ostesmørbrød med kjøttdeig. Kylling spiser jeg kald. Kjøttboller i saus og kjøttkaker kaster ejg. blir som regel bare noen få igjen. Gryterretter og svinestrimler i sursøt saus og sånne ting sparer jeg hvis det er nok til en posjon. Sambis blir som regle sulten på kvelden og da kan det være greit å ha det å varme opp til han, bare koke litt ris ved siden av. Pasta- og ris-retter kan man jo putte i en salat fx da :-) Og kokte kalde poteter er fint å steke og ha ved siden av speilegg og bacon, eller sammen med karbonader, fx. til kveldsmat, eller lettvint mat neste dag. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/#findComment-821712 Del på andre sider Flere delingsvalg…
carma Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 Hvis det er nok til et måltid til tar jeg som regel vare på det, men må innrømme at det er svært sjeldent at det blir spist... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/#findComment-821718 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pricilla Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 Pasta- og ris-retter kan man jo putte i en salat fx da :-) Og kokte kalde poteter er fint å steke og ha ved siden av speilegg og bacon, eller sammen med karbonader, fx. til kveldsmat, eller lettvint mat neste dag. Spiser ikke salater...: ) Og å varme ris og pasta er pyton! Synes jeg... Og det blir som regel for få poteter til at det er noe å samle på. Skal ejg ha stekte poteter dagen etter koker ejg de dagen før hvsi ejg har poteter da.. Går mest i pasta, ris og slottspoteter hos oss.. Er ikke særlig glad i kokte poteter - bare til sausemat. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/#findComment-821721 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gemini Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 Spiser ikke salater...: ) Og å varme ris og pasta er pyton! Synes jeg... Og det blir som regel for få poteter til at det er noe å samle på. Skal ejg ha stekte poteter dagen etter koker ejg de dagen før hvsi ejg har poteter da.. Går mest i pasta, ris og slottspoteter hos oss.. Er ikke særlig glad i kokte poteter - bare til sausemat. Lager vanligvis ikke SÅ mye ekstra av ris og pasta at det er noe problem jeg da. Man kan jo putte det i en annen rett (gryterett/pastasaus el.lign.) neste dag, men det blir sjelden til det... Noen ganger får hunden rester, men som oftest spiser han tørrfor. Rester av indisk eller annen sterkt krydret mat får han aldri! Men så er vi også velsignet med en hund med god ånde, ikke-eksisterende luft-problem, og generelt svak kroppslukt, i motsetning til en del andre hunder jeg har vært borte i. Vet ikke om det har noe med foret å gjøre, men velger å tro det... :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/#findComment-821732 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tristeline Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 Smårester av fiskepinner, kjøttkaker eller stek er godt som pålegg. Med sure agurker. og ketchup... Ellers sparer jeg alt som er minst en porsjon. Guttene tar gjerne og varmer opp slikt i mikro'n på kvelden. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/#findComment-821734 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Niels Henrik Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 Ja. Forutsatt at det er noe som kan varmes opp igjen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/#findComment-821737 Del på andre sider Flere delingsvalg…
laban Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 Spiser ikke salater...: ) Og å varme ris og pasta er pyton! Synes jeg... Og det blir som regel for få poteter til at det er noe å samle på. Skal ejg ha stekte poteter dagen etter koker ejg de dagen før hvsi ejg har poteter da.. Går mest i pasta, ris og slottspoteter hos oss.. Er ikke særlig glad i kokte poteter - bare til sausemat. Var det ikke du som skulle kjøpe mikrobølgeovn? Da går det fint å varme opp det aller meste uten at det blir ekkelt. Vi hadde nok ikke fått utnyttet så mye rester som vi gjør, uten den ovnen. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/#findComment-821738 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest malun Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 Det kommer an på. Rester av hjemmelaget lasagne, tomatbaserte pastasauser og gode supper og gryteretter fryses i posjonsbokser og er veldig greie å ha som hastemiddager. Karbonader og fiskekaker brukes av og til på brødskiva. Men alt annet kastes som regel. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/#findComment-821750 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kattami Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 restene går som regel i søpla for jeg synes ikek det kan brukes til noe, eller så er det ikke godt å varme opp. Pasta, poteter og ris koker jeg ALLTID for5 mye av, og det havner i søpla... Hjemmelaget pizza varmer vi opp.. Pølse spiser jeg kalde hvis ejgblir småsulten. Kjøttdeig lager jeg "pizzabrød" av. Altså ostesmørbrød med kjøttdeig. Kylling spiser jeg kald. Kjøttboller i saus og kjøttkaker kaster ejg. blir som regel bare noen få igjen. Gryterretter og svinestrimler i sursøt saus og sånne ting sparer jeg hvis det er nok til en posjon. Sambis blir som regle sulten på kvelden og da kan det være greit å ha det å varme opp til han, bare koke litt ris ved siden av. Han varmer det vel opp selv? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/#findComment-821759 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Babette Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 Spiser ikke salater...: ) Og å varme ris og pasta er pyton! Synes jeg... Og det blir som regel for få poteter til at det er noe å samle på. Skal ejg ha stekte poteter dagen etter koker ejg de dagen før hvsi ejg har poteter da.. Går mest i pasta, ris og slottspoteter hos oss.. Er ikke særlig glad i kokte poteter - bare til sausemat. En fin måte å varme opp pastarester på er å lage en ovnsrett ut av det. F. eks. spaghetti med kjøtt - og tomatsaus. Sleng det over i ildfast form og topp med revet ost, og stek det. Det blir veldig godt. Hvis det hele blir for tørt etter å ha stått i kjøleskapet over natta, kan man skvette på litt matfløte. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/#findComment-821764 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pappa Bjørn Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 Ja! Jeg lager alltid for mye så jeg kan gomle på kvelden. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/#findComment-821766 Del på andre sider Flere delingsvalg…
lex Skrevet 19. januar 2004 Del Skrevet 19. januar 2004 Ja, tar f.eks. med på jobben og varmer i mikroen. Deilig avveksling til vanlig lunsj. Nam, nam! Har jeg poteter koker jeg nesten bestandig litt ekstra og steker dagen etter - snadder! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/133297-fu-spiser-dere-rester/#findComment-821773 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.