Gjest Hardkokt Skrevet 23. desember 2000 Del Skrevet 23. desember 2000 (Postet på allergiforumet også.) Hvis jeg spiser hardkokt/bløtkokt egg eller speilegg blir jeg vond i magen. Spiser jeg mye blir jeg skikkelig syk med oppkast og feber over et par dager. Eggerøre eller speilegg hvor plommen er knust og egget er stekt på begge sider går også fint. I tillegg til at jeg får vondt i magen så gulper jeg illeluktende gasser (lukter som svovelforbindelser). Jeg tror jeg har skjønt så mye at det antakeligvis er en sammenheng mellom om proteinene er denaturert eller ei. Mangler jeg et enzym for å bryte ned eggeproteiner? Eller er det en form for allergi? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/13340-eggallergi/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Knut-Erik Ånensen, Allmennlege Skrevet 23. desember 2000 Del Skrevet 23. desember 2000 Til Hardkokt Det kan nok dreie seg om en type enzymmangel/defekt for nedbryting av visse proteiner. Jeg antar at du får et mer fyldig svar i allergiforum! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/13340-eggallergi/#findComment-64984 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.