Gå til innhold

Eggallergi


Anbefalte innlegg

Gjest Hardkokt

(Postet på allergiforumet også.)

Hvis jeg spiser hardkokt/bløtkokt egg eller speilegg blir jeg vond i magen. Spiser jeg mye blir jeg skikkelig syk med

oppkast og feber over et par dager. Eggerøre eller speilegg hvor plommen er knust og egget er stekt på begge sider

går også fint. I tillegg til at jeg får vondt i magen så gulper jeg illeluktende gasser (lukter som svovelforbindelser). Jeg

tror jeg har skjønt så mye at det antakeligvis er en sammenheng mellom om proteinene er denaturert eller ei.

Mangler jeg et enzym for å bryte ned eggeproteiner? Eller er det en form for allergi?

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/13340-eggallergi/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...