Gå til innhold

depresjon eller mer?


Gjest hva gjør vi?

Anbefalte innlegg

Gjest hva gjør vi?

18 åring gutt i nær familie sliter med depresjoner og søvløshet. mye har skjedd i familien hans de siste årene.Har fått antideprisive og sovetabletter hos lege. Humøret svinger veldig. er blitt mer og mer "stille" de siste årene, mest det siste året. han har alltid hatt en livelig fantasi, men nå tar det helt av. han forteller usante historier for mest alt, også uten at han har stor "gevinst " av det selv. Han har venner, men få gode venner.Han er veldig negativ til alle mennsker, det er liksom noe galt med alle. Han har vært inne på å avslutte livet. Hva skal vi som familie gjøre? Han har vært til samtaler, men han lyger slik til de, at det må mange samtler til for at de skal oppdage det. Kan vi ta kontakt med noen for å få hjelp til han? er dette en " vanlig" depresjon eller noe med mer diagnose?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

firebird1365380441

For meg høres det ut som noe mer enn "bare" en depresjon.Ustabilt humør, løgner, livlig fantasi m.m kan kanskje tyde på at det kan dreie seg om en eller annen form for personlighetsforstyrrelse.Det finnes mange ulike personlighetsforstyrrelser og alvorlighetsgraden varierer fra det ene tilfellet til det andre.

Kanskje dere kan snakke med behandlerne hans om dette, eventuelt be dem gjøre en utredning for å finne ut om han lider av noe mer enn en depresjon.

Jeg håper forøvrig NHD vil svare på spørsmålet deres.

Med vennlig hilsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...