Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg må gå på diett med kaliumredusert kost og har fått et skriv som i generelle vendinger beskriver hva jeg må holde meg spesielt unna, men beskrivelsen etterlater mange spørsmål. Kan du derfor merke av hvilke av nedenstående mat som er kaliumfattig?

Egg, kaviar, ansjos, nedlagt sild, leverpostei, fleskepølse,reker, vin, øl, saltpølse, bringebær, moreller,rabarbra, kålrabi, fiskepudding, fiskeboller, kjøttkaker,røkt kolje, røkelaks, småpølser, knakkpølser, medisterpølser

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/142268-kaliumredusert-kost/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...