Gå til innhold

finne behandling


lyngblomst

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg skriver på vegne av kjæresten min som ikke har tilgang på internett, men som plages psykisk og lurer på 1)hva det kan være, 2)hvor han kan søke hjelp og 3)hva som kan gjøre han frisk ?

Spørsmål 2 er vel gitt -å svelge unna legeskrekken/tidligere dårlig erfaring og søke lege(som er planen hans over påske).Men ,hva slags behandling/opplegg kan han spørre etter?

Han har tidligere vært innlagt med psykose som ble kalt depresjon etterhvert.Livet ble bedre og han gikk skole, men de 2 siste årene har han slitt igjen i perioder, inkludert "tegnetørke" (er en kreativ person) og dropping ut av skole. Han har virka frisk og fin så lenge jeg har kjent han (siden oktober), men ble plutsellig dårlig nå for noen uker siden etter at det ble stille på jobbfronten og han slutta å røyke. I tillegg har han kutta ut antidepressiva i løpet av de siste 5 månedene. Han klager på en tilstand i hodet som plager han og sier at han har mye angst, særlig sosial angst og dødsangst, i tillegg sier han at han føler seg deprimert. Han føler seg "lukket inne, ukonsentrert og fjern" og er i perioder veldig trøtt/sover mye.Han er slik som går innover og trekker seg tilbake fra folk. Han er redd for å bli alvorlig syk og vil gjerne finne ut av hva det er og få gjort noe med det.

Hilsen ei som bryr seg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jake1365380469

Det at han bl.a kuttet ut medisinene var sikkert ikke lurt. Det må alltid gjøres i samråd med lege. Han må jo så klart oppsøke fastlegen sin , for en evt. medisinering eller henvisning til psykiater eller psykolog.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...