amber sun Skrevet 27. april 2004 Skrevet 27. april 2004 Jeg har noen pakker kyllinger, det står på at de er "grillet hel kylling", og at de er ferskpakket. Hvordan skal dette tilberedes? Er kjøttet ferdigstekt og skal bare varmes, eller må den stekes? Og i tilfelle hvor lenge? Det er sånne marinerte kyllinger som fås kjøpt en og en i en pose, fra Prior. Noen som har vært borti dem, og hvordan gjør du det? Skal de skjæres opp før servering, eller gjør hver og en det selv? (Spiser sjelden kylling selv, derfor er jeg litt ute på gyngende grunn her...) 0 Siter
crf Skrevet 27. april 2004 Skrevet 27. april 2004 Ville ha varmet den i en Look stekepose. Da blir den skikkelig saftig og god. Forhåndsvarm ovnen på 200 grader, og varm kyllingen i ca 20 minutter. Håper det kan hjelpe=) Bon Apètit=) 0 Siter
Atene Skrevet 27. april 2004 Skrevet 27. april 2004 Jeg spurte da jeg kjøpte en i ferskvaredisken her om dagen, litt tidlig på dagen slik at den ville bli kald før middag og måtte varmes. "Høy temperatur og kort tid", fikk jeg beskjed om. Ellers blir den tørr. 0 Siter
Bente831365380491 Skrevet 27. april 2004 Skrevet 27. april 2004 Den er ferdigstekt. Trenger bare å varmes. Det er enklere hvis du deler den opp i passe stykker på forhånd. 0 Siter
Åsemor Skrevet 27. april 2004 Skrevet 27. april 2004 Vi pleier å ta grillet kylling i microen. Deler den i to i butikken og tar en halv hver. 0 Siter
Gjest what the... Skrevet 27. april 2004 Skrevet 27. april 2004 Vi deler den i to og legger den på rist over pomfrien. 8-10 min,vend pomfrien,8-10 min.til og alt er ferdig. Stekeovnen på 225 grader. 0 Siter
amber sun Skrevet 27. april 2004 Forfatter Skrevet 27. april 2004 Vi deler den i to og legger den på rist over pomfrien. 8-10 min,vend pomfrien,8-10 min.til og alt er ferdig. Stekeovnen på 225 grader. Takk for tips. Skal nok få det til nå, her var det flere bra forslag. 0 Siter
amber sun Skrevet 27. april 2004 Forfatter Skrevet 27. april 2004 Vi pleier å ta grillet kylling i microen. Deler den i to i butikken og tar en halv hver. Takk for tips. Skal nok få det til nå, her var det flere bra forslag. 0 Siter
amber sun Skrevet 27. april 2004 Forfatter Skrevet 27. april 2004 Den er ferdigstekt. Trenger bare å varmes. Det er enklere hvis du deler den opp i passe stykker på forhånd. Takk for tips. Skal nok få det til nå, her var det flere bra forslag. 0 Siter
amber sun Skrevet 27. april 2004 Forfatter Skrevet 27. april 2004 Jeg spurte da jeg kjøpte en i ferskvaredisken her om dagen, litt tidlig på dagen slik at den ville bli kald før middag og måtte varmes. "Høy temperatur og kort tid", fikk jeg beskjed om. Ellers blir den tørr. Takk for tips. Skal nok få det til nå, her var det flere bra forslag. 0 Siter
amber sun Skrevet 27. april 2004 Forfatter Skrevet 27. april 2004 Ville ha varmet den i en Look stekepose. Da blir den skikkelig saftig og god. Forhåndsvarm ovnen på 200 grader, og varm kyllingen i ca 20 minutter. Håper det kan hjelpe=) Bon Apètit=) Takk for tips. Skal nok få det til nå, her var det flere bra forslag. 0 Siter
musikeren Skrevet 28. april 2004 Skrevet 28. april 2004 Vi pleier å ta grillet kylling i microen. Deler den i to i butikken og tar en halv hver. Se så, Åsemor! Dette gikk bedre enn lukeparkering:-) 0 Siter
Åsemor Skrevet 28. april 2004 Skrevet 28. april 2004 Se så, Åsemor! Dette gikk bedre enn lukeparkering:-) Hehe... Husker du det enda altså? 0 Siter
musikeren Skrevet 3. mai 2004 Skrevet 3. mai 2004 Hehe... Husker du det enda altså? Altså... Hvordan kan jeg noensinne glemme;-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.