Sofies mamma Skrevet 28. april 2004 Skrevet 28. april 2004 I oppskriften sto det: "Pisk 4 eggehviter nesten stive. Tilsett 250 gram sukker og pisk helt stivt." Jeg pisket eggehvitene til de var litt stive, tilsatte sukkeret, vispet videre. Og da ble alt helt flytende. Jeg vispet og vispet, men det ble aldri stivt igjen. Brukte maskin. Hva skjedde og hva gjorde jeg galt? 0 Siter
Tornerose Skrevet 28. april 2004 Skrevet 28. april 2004 Man skal tilsette sukkeret litt etter litt, men om det var alt som skulle til for å ødelegge vet jeg ikke. 0 Siter
skorpionfisken Skrevet 28. april 2004 Skrevet 28. april 2004 Man skal tilsette sukkeret litt etter litt, men om det var alt som skulle til for å ødelegge vet jeg ikke. Det er lurt med noen korn salt i eggehvite når man pisker, (en tidels teskje). Da blir hviten stivere. Jeg pleier å piske den stiv, så har jeg sukkeret i forsiktig mens jeg pisker like hardt. 0 Siter
Gjest Den opprinnelige m&m Skrevet 28. april 2004 Skrevet 28. april 2004 Jeg har opplevd det samme selv uten at jeg tilsatte sukker. Eggehvitene begynte å bli tykkere, men plutselig ble alt en flytende røre igjen. Sist jeg pisket eggehviter var jeg ekstremt nøye på å vaske bollen og vispen, jeg tok litt salt i hvitene, og jeg gned en sitronbåt nedi bollen for å fjerne alt fett. Da gikk det bra, men det var bare eggehvitene jeg pisket da, ikke sukker. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.