Gjest Skrevet 6. juni 2004 Del Skrevet 6. juni 2004 Noen tips til gode matoppskrifter eller matretter jeg kan lage? Det trenger ikke nødvendigvis være så enkelt å lage, men det _må_ smake veldig godt! Noe annet en pizza, taco og lasagne, please! Har akutt lyst på noe godt! Send gjerne linker 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cecily Skrevet 6. juni 2004 Del Skrevet 6. juni 2004 Dette er kjempegodt. * Kok pastarør. * Del opp kylling (filét (steke den først), stekt kylling, spiller ingen rolle) * Del opp broccoli, paprika og gulerøtter i små biter (wokstørrelse) * Kok grønnsakene bittelitt * Bland kokte grønnsaker, kylling og pastarør i en stor gryte, hell på matfløte og en haaaauuug med tacokrydder (ikke til taco, men sånn krydder på glass) * Vips ferdig, og kjempegodt! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest moussaka Skrevet 6. juni 2004 Del Skrevet 6. juni 2004 http://www.matprat.no/Recipe.aspx?artid=7423&mnu1=&mnu2= Moussaka - gresk nasjonalrett - kjempegodt. Kombiner med salat og hjemmebakt brød (eller pidebrød fra den lokale jallasjappa). Trukk på linken, eller gå til www.matprat.no og søk på moussaka. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
19j Skrevet 6. juni 2004 Del Skrevet 6. juni 2004 Sender deg oppskriften på min yndlingsrett, Kyllinggryte. Rens en kylling, og ha den i en kasserolle. Tilsett en boks creme fraiche. Hakk opp en vanlig løk i små biter, og ha det i kasserollen. la dette varme seg en stund på kokeplata. Som tilbehør er hvitløksbaguetter meget godt. Anbefales! Det er godt! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest malun Skrevet 6. juni 2004 Del Skrevet 6. juni 2004 Sender deg oppskriften på min yndlingsrett, Kyllinggryte. Rens en kylling, og ha den i en kasserolle. Tilsett en boks creme fraiche. Hakk opp en vanlig løk i små biter, og ha det i kasserollen. la dette varme seg en stund på kokeplata. Som tilbehør er hvitløksbaguetter meget godt. Anbefales! Det er godt! Ikke noe krydder? og bare creme fraiche? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest malun Skrevet 6. juni 2004 Del Skrevet 6. juni 2004 Denne er knallgod i varmen: Gazpacho - kald, spicy grønnsaksuppe To skiver hvitt brød 3 hvitløksfedd Salt og pepper 1\2 dl olivenolje 500 gr tomater 1 paprika 1 agurk 1 løk 2 ts sherryeddik eller sitronsaft Skjær en brødskive i terninger og sett til side. Knus hvitløksfedd i en hurtigmikser med litt salt, bryt den andre brødskiven i biter og kjør den i mikseren og spe med olivenoljen til du har en jevn masse. La denne hvile kaldt i en halv time for å utvikle bedre smak. Rens grønnsakene og ta bort eventuelle frø. Ta av en tredel og kutt i fine terninger, kjør så resten til en fin puré sammen med brødpastaen og sil. Smak til med salt, pepper og eddik og tilsett grønnsaksterningene. Hell suppen over i suppeskåler og strø brødterningene over. Server gjerne med brød ved siden av, eller som siderett til grillet kjøtt. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lucretia Skrevet 6. juni 2004 Del Skrevet 6. juni 2004 Min "spesialitet" som jeg forøvrig har fått mye skryt av Squash/løk pai Jeg pleier å bruke Maizena Paj som paibunn, men du kan bruke annen bunn om du foretrekker det. F.eks. butterdeig eller lage en selv. Maizena Paj er ikke å få tak i alle steder, men butikker med stort utvalg burde ha det. Ellers trenger du: 1-2 løk 1/2 Squash 3 tomater 3 egg 2-3 dl fløte en pose revet cheddar ost Lag deigen som beskrevet på Maizena pakken, men smør formen, selv om det står på pakken at det ikke trengs. Av erfaring kan jeg si at det lønner seg å smøre likevel. Bruker du Maizena Paj behøver ikke denne bunnen å forstekes. Legg deigen i formen som et paiskall. Strimle løk og squash og fres dem litt i olje. Hell så dette i paiskallet. Skjær tomatene i tynne skiver, og legg over løken og squashen. Egg og fløte blandes (kan ta i litt salt og bittelitt malt muskatnøtt om ønskelig), og helles så over det hele. Strø ost på toppen. Stekes på 200 grader i 35-40 min. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.