soleil Skrevet 14. juni 2004 Del Skrevet 14. juni 2004 Har slått opp i to! kokebøker og ingen kan gi meg et svar. Så da spør jeg oraklene på dol! Hvis man skal ha vårløk i en salat, skal man da ha oppi hele greia med det grønne og hvite, eller er det bare deler av grønnsaken som skal benyttes? *Grønn* 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoriaMoria Skrevet 14. juni 2004 Del Skrevet 14. juni 2004 Nei.. den hvite delen virker den også.. litt sterkere i smak og konsistens er de jo selvvsagt den hvite delen.. men kjør på. Husk å slutte spisinga før du kommer til røttene og sandrestene da! ;o) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
soleil Skrevet 14. juni 2004 Forfatter Del Skrevet 14. juni 2004 Nei.. den hvite delen virker den også.. litt sterkere i smak og konsistens er de jo selvvsagt den hvite delen.. men kjør på. Husk å slutte spisinga før du kommer til røttene og sandrestene da! ;o) Skal alt det grønne brukes? Takk for svar 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 14. juni 2004 Del Skrevet 14. juni 2004 Skal alt det grønne brukes? Takk for svar Hei, Nei, skjær vekk det øverste grønne, særlig hvis det er litt "brunt" i kanten. Men det er også helt OK å spise det! Med vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
soleil Skrevet 14. juni 2004 Forfatter Del Skrevet 14. juni 2004 Hei, Nei, skjær vekk det øverste grønne, særlig hvis det er litt "brunt" i kanten. Men det er også helt OK å spise det! Med vennlig hilsen Okey, det var litt hardt og gummiaktig det grønne øverst. Det var ikke brunt. Takk for svar du og, da blir det salat til lunch i morgen! (Med vårløk) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tiliti Skrevet 14. juni 2004 Del Skrevet 14. juni 2004 Okey, det var litt hardt og gummiaktig det grønne øverst. Det var ikke brunt. Takk for svar du og, da blir det salat til lunch i morgen! (Med vårløk) Jeg tar alt som ikke ser friskt ut bort. Med andre ord rynkete, slappe deler, og brune deler. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
soleil Skrevet 14. juni 2004 Forfatter Del Skrevet 14. juni 2004 Jeg tar alt som ikke ser friskt ut bort. Med andre ord rynkete, slappe deler, og brune deler. Gjelder kun grønnsaker håper jeg! *fnis* Natta ;-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tiliti Skrevet 14. juni 2004 Del Skrevet 14. juni 2004 Gjelder kun grønnsaker håper jeg! *fnis* Natta ;-) Hihih :-) Jepp ! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.