Gå til innhold

Starte en ensomgruppe for å slippe ensomheten?


9ta

Anbefalte innlegg

Virker som om depresjonene våre ofte kommer av mangel på noen å snakke med som forstår, mangel på selskap generelt. Hvorfor ikke prøve å finne ut av om noen av oss kan ha selskap i hverandre, kan være vi faktisk er "naboer" og sitter og kjenner at depresjonen kommer smygende og det bare hadde hjulpet å snakke om vær og vind med en som forstår at depresjonen er i start gropa, og kanskje kan bli stoppet før den slår ut....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

En super ide synes nå jeg. Selv har jeg mistet mye sosialt nettverk etter mange år med panikkangst. Og det er ikke lett og bygge det opp igjen sånn i en fei.Alle er jo så "opptatte" med sitt. Kunne vært fint å utvidet omgangskretsen med venner som skjønner at det ikke alltid er like lett. Så kunne man dratt hverandre hver sin gang. Det er ofte ikke mye som skal til. Bare det å gå på kafè eller kino en gang i blandt. Tror egentlig at ensomhet i ulike grader er vanligere enn vi skulle tro.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan jo være med på å starte en selvhjelpsgruppe for de som er plaget med ensomhet? Det er noe som heter norsk selvhjelspforum. Kanskje det er et sted å begynne. Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...