Gå til innhold

Behanling mot alkoholisme


Gjest (Anonymous)

Anbefalte innlegg

Gjest (Anonymous)

Hei

Etter mange år som alkoholikere fikk vi kjørt svigerforeldrene mine til Vangseter for en stund siden. Dette var noe det har vært vanskelig å motivere for, så når de endelig sa seg villig til å søke hjelp kjørte vi avgårde uten at vi hadde kontaktet hverken Sosialkontor eller trygdekontor ang. hvordan vi skulle få betalt denne behandlingen.

Resultatet etter at de kom hjem har foreløpig vært veldig bra, men nå lurer vi på om det finnes noe sted der de kan få støtte til å betale noe av regningen for dette. De er pensjonister og har tatt opp lån for å betale for seg en regning på over 100 000.

Finnes det noe sted i trygde- etaten der man kan søke om noe støtte og hvordan søker man /eventuelt hvilke paragrafer er det hjemmel i.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Irene Grøneng

Vangseter er jeg usikker på hvor hører hjemme, men generelt er det fylkeskommunen som er ansvarlig for behandling i off. helseinst. mens man normalt må dekke privat behandlig selv.

Dette bør dere ta opp med helse/sosial i hjemkommunen, det er sannsynligvis der koordinering av slike tiltak hører hjemme slik at du kan få mer info fra dem.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...