Sofapus Skrevet 13. november 2004 Skrevet 13. november 2004 Noen som har en god oppskrift (fra bunnen av) på wok med diverse grønnsaker og biffstrimler? 0 Siter
Sofapus Skrevet 13. november 2004 Forfatter Skrevet 13. november 2004 Jeg tenker på oksekjøtt 0 Siter
April Skrevet 13. november 2004 Skrevet 13. november 2004 Putter oppi litt forskjellig hver gang, her er noe, i tillegg til kjøtt; Sopp, babymais, løk, bambusstrimler, paprika, hvitløk, mm Div oljer og krydder 0 Siter
Lucretia Skrevet 16. november 2004 Skrevet 16. november 2004 Min favoritt er med strimlet paprika, strimlet gulrot, brokkolibuketter, løk og/eller purre, og nudler. Så har jeg i fløte og soyasaus, så det blir en fin lysebrun saus. salt og pepper, og gjerne chilikrydder. Du kan jo også ha i biffstrimler, det er også kjempegodt i (før brukte jeg biffstrimler, i tillegg til alt det andre jeg nevnte) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.