Gå til innhold

Hvordan lage rislapper?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest trenger raskt svar

Nå har jeg laget det, og spist dem også. De smakte godt, - men konsistensen var som eggerøre: fullstendig oppløst. Første posjon var umulig å få snudd (uten å ødelegge dem) og andre posjon ble i tillegg svidd under....

Neste gang tror jeg heller at jeg lager riskrem...

Nå har jeg laget det, og spist dem også. De smakte godt, - men konsistensen var som eggerøre: fullstendig oppløst. Første posjon var umulig å få snudd (uten å ødelegge dem) og andre posjon ble i tillegg svidd under....

Neste gang tror jeg heller at jeg lager riskrem...

Heisann igjenn :)

Det hadde sikkert hjulpet og vispe inn et ekstra egg og gjerne litt mer mel. Røren skal være "smidig". Det vil si ikke rennende, men heller ikke så tørr at den deler seg.

Men det var i alle fall bra at de smakte godt da ;)

Varme rislapper med jordbærsyltetøy på er godt...jammi....nå fikk jeg lyst på det jeg også :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...