Gjest bedre lykke nå... Skrevet 8. desember 2004 Del Skrevet 8. desember 2004 Siden jeg ikke klarte å lage rislapper ordentlig (nedenfor) så vil jeg gjerne har oppskriften på riskrem, laget på rester av grøtris. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/167250-hvordan-lage-riskrem/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
noami Skrevet 8. desember 2004 Del Skrevet 8. desember 2004 Visp krem, vend inn risen forsiktig (OBS: risen MÅ være kald....tok lunken ris engang for var så utoldmodig og kremen "smeltet" og ble kornete og ikke så god). Vanskelig å si mål, men tror jeg leste 4dl risgrøt til 3 dl krem... tok bare hele kremfløten og lagde kremen og blandet i ris..var akkurat passe det jeg fikk iallefall. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/167250-hvordan-lage-riskrem/#findComment-1091525 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kokken, tyven og hennes elsker Skrevet 8. desember 2004 Del Skrevet 8. desember 2004 Hørt om kokebok? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/167250-hvordan-lage-riskrem/#findComment-1091527 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kyrillo Skrevet 8. desember 2004 Del Skrevet 8. desember 2004 Her har du oppskriften på den nissemor disker opp med når det er romjulselskap i Julebygda. Dette er en stor porsjon til 10-12 nisser ca. 1 liter risgrøt 2 ts vaniljesukker 100 gr hakkede mandler -uten skall 2 ss sukker 1/2 liter kremfløte serveres med rød saus Rør grøten opp med vaniljesukker, mandler og sukker. Pisk krem av fløten og bland grøten forsiktig i. Legg en skoldet mandel i riskremen, rør rundt og server. PS. Husk å ha marsipangrisen klar til finneren! (Oppskriften er hentet hos http://www.julenissen.no/nissemor.html ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/167250-hvordan-lage-riskrem/#findComment-1091576 Del på andre sider Flere delingsvalg…
ariadne Skrevet 8. desember 2004 Del Skrevet 8. desember 2004 Hørt om kokebok? Tyven og elskeren tok den... (Nei jeg er ikke bedre lykke nå) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/167250-hvordan-lage-riskrem/#findComment-1091594 Del på andre sider Flere delingsvalg…
kyrillo Skrevet 8. desember 2004 Del Skrevet 8. desember 2004 Hei Jeg så litt på rislapptråden din lenger nede her, og tenkte at det var altfor lite mel og kanskje altfor sterk varme. Svidde rislapper, som er rå inni, er da ikke noe greit. Sett plata på middels varme og prøv f.eks. denne oppskriften neste gang. Lykke til :-) Rislapper 1 tallerken risgrøt 7 ss sukker ½ ts kardemomme ½ ts vaniljesukker 5-6 ss smeltet margarin/smør 3 halvpiskede egg ca. 2,5 dl hvetemel litt salt margarin/smør til steking Slik gjør du: Bland grøten til en jevn røre. Sikt i det tørre (hold igjen noe av melet i tilfelle du kanskje ikke trenger alt). Ha i smeltet margarin/smør og halvpiskede egg. Sikt i mer mel dersom det er nødvendig. Stek lappene på begge sider i panne. Serveres varme eller kalde. Smaker godt med syltetøy og sukker. Denne oppskriften kommer fra http://www.hev.oslo.kommune.no/default.asp?page=/Samfunnshelse/Ernaring&id=40082 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/167250-hvordan-lage-riskrem/#findComment-1091597 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.