Gå til innhold

Ribbetips?


Gjest Ikke garva husmor

Anbefalte innlegg

Gjest Ikke garva husmor

I år skal jeg steke ribba på forhånd og varme den opp på julaften. Mindre stress, Noe jeg må tenke på ved oppvarming? Hvordan beholde svoren sprø feks?

Går det greit å steke den på bittelillejulaften og oppbevare den i kjøleskapet?

Ribbe steker jeg kun en gang i året, og har bestandig gjort alt på julaften, men rekker ikke det i år, så garva husmødre - vær så snill å hjelp meg!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/167261-ribbetips/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...