noami Skrevet 13. desember 2004 Del Skrevet 13. desember 2004 Skal marinere ost, der står det at jeg skal ha grønn pepper.... men jeg var i tre butikker idag og ingen hadde grønn pepper....er det så vanskelig å få tak i dette? Må jeg ha grønn pepper, kan jeg feks bruke sort eller hvit eller blanding av begge? Det skal være hel pepper.... er det så stor forskjell mellom disse, pepper er liksom pepper for meg..? noen som kan hjelpe meg å avgjøre dette? blir kjempetakknemlig! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest baremei Skrevet 13. desember 2004 Del Skrevet 13. desember 2004 Det menes ikke grønn pepperfrukt da? Altså grønn chili? I så fall er ikke det så vanskelig å få tak i. Synes de har det på butikken stadig vekk, jeg. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
noami Skrevet 13. desember 2004 Forfatter Del Skrevet 13. desember 2004 Det menes ikke grønn pepperfrukt da? Altså grønn chili? I så fall er ikke det så vanskelig å få tak i. Synes de har det på butikken stadig vekk, jeg. hei, nei skal være grønne pepperkorn...her er oppskriften: http://www.mat.no/vis_artikkel.aspx?artid=4626 Så de hadde peppermix med sorte, hvite, hrønne og rosepepper...men bare grønne..niks...hm..tror jjeg bruker en blanding av hvite og sorte, men aner ikke hvordan de er i forhold til den grønne..skal være gaver...så vil ikek gjøre noe slik at det smaker for sterkt eller noe 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest baremei Skrevet 13. desember 2004 Del Skrevet 13. desember 2004 hei, nei skal være grønne pepperkorn...her er oppskriften: http://www.mat.no/vis_artikkel.aspx?artid=4626 Så de hadde peppermix med sorte, hvite, hrønne og rosepepper...men bare grønne..niks...hm..tror jjeg bruker en blanding av hvite og sorte, men aner ikke hvordan de er i forhold til den grønne..skal være gaver...så vil ikek gjøre noe slik at det smaker for sterkt eller noe Å,hørtes godt ut! Må ta vare på den oppskriften! Skal du gi det bort i julepresang kanskje? Grønne pepperkorn har jeg aldri hørt om før. Er sikkert mest for syns skyld. Funker nok med andre peppersorter, vil jeg tippe. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
villee Skrevet 13. desember 2004 Del Skrevet 13. desember 2004 Det kan jo hende de skal være grønne bare pga fargen, siden det er rødfarge pga tomatene og svart er meget anonymt.. Bare en tanke 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
noami Skrevet 13. desember 2004 Forfatter Del Skrevet 13. desember 2004 Det kan jo hende de skal være grønne bare pga fargen, siden det er rødfarge pga tomatene og svart er meget anonymt.. Bare en tanke Mjooo... kan vel ikke være *så* stor forskjell mellom peppersortene..? Jeg er iallefall ikke av de som er så flinke til å smake nyanseforskjeller da...ikke kresen med andre ord Men det skal jo være en egen sort da, siden den er listet i feks pepperblandinger (sort pepper, hvit pepper, rose pepper, grønn pepper..) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
noami Skrevet 13. desember 2004 Forfatter Del Skrevet 13. desember 2004 Å,hørtes godt ut! Må ta vare på den oppskriften! Skal du gi det bort i julepresang kanskje? Grønne pepperkorn har jeg aldri hørt om før. Er sikkert mest for syns skyld. Funker nok med andre peppersorter, vil jeg tippe. Jaa, tenkte denne virket som en grei gave til fjernere tanter og sånn 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest '!-o-!' Skrevet 13. desember 2004 Del Skrevet 13. desember 2004 Mjooo... kan vel ikke være *så* stor forskjell mellom peppersortene..? Jeg er iallefall ikke av de som er så flinke til å smake nyanseforskjeller da...ikke kresen med andre ord Men det skal jo være en egen sort da, siden den er listet i feks pepperblandinger (sort pepper, hvit pepper, rose pepper, grønn pepper..) Grønn pepper egner seg nok best da den er rundere og mer aromatisk i smaken enn f.eks svart pepper. Bytter du ut med hvit eller svart vil jeg tro det blir i skarpeste laget. Heromkring har de grønn pepper på glass i de fleste dagligvarebutikker (i alle fall Mega og Rema), trodde det var en enkel sak å få tak i. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest '!-o-!' Skrevet 13. desember 2004 Del Skrevet 13. desember 2004 Å,hørtes godt ut! Må ta vare på den oppskriften! Skal du gi det bort i julepresang kanskje? Grønne pepperkorn har jeg aldri hørt om før. Er sikkert mest for syns skyld. Funker nok med andre peppersorter, vil jeg tippe. "Funker nok med andre peppersorter, vil jeg tippe." Nei, nei, nei!!! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest '!-o-!' Skrevet 13. desember 2004 Del Skrevet 13. desember 2004 "Funker nok med andre peppersorter, vil jeg tippe." Nei, nei, nei!!! Eh .. har sjekka oppskrifta.. OK .. Skal pepperen være hele i lake går det nok med f.eks peppermix (helpepper i forskjellig farge), men ha i litt mindre. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
noami Skrevet 13. desember 2004 Forfatter Del Skrevet 13. desember 2004 Eh .. har sjekka oppskrifta.. OK .. Skal pepperen være hele i lake går det nok med f.eks peppermix (helpepper i forskjellig farge), men ha i litt mindre. Hmmm nå lagde jeg to slike med halve ts hvit og halve sort...hmmm...skal lage en til, tar mindre og håper de to andre mottakerne ikke synes det gjør noe med skarp peppersmak =) Snodig, jeg sjekket tre butikker idag, orket ikke gå og lete mer Kjøpte også rosmarin for tre dager siden og det var liksom på tide og bruke den før den begynte å bli vissen. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.