Gjest maiskorn Skrevet 18. desember 2004 Skrevet 18. desember 2004 Jeg MÅ ha mais, og også helst fetaost.. Du da? 0 Siter
Elisabeth1365380359 Skrevet 18. desember 2004 Skrevet 18. desember 2004 agurk, gjerne et grønt eple 0 Siter
ShitDiddelyDo Skrevet 18. desember 2004 Skrevet 18. desember 2004 Salat er for kaniner. Men hvis jeg må svare noe er mais også mitt førstevalg. 0 Siter
Gjest baremei Skrevet 18. desember 2004 Skrevet 18. desember 2004 Har nesten alltid agurk, tomat og salatblader i salaten. Det er liksom "basisen". Men salater kan jo varieres i det uendelige, så egentlig har jeg ikke noe absolutt must. Min favorittsalat er i hvert fall-uten tvil- bulgur-salat med tatziki! namnam:) 0 Siter
ariadne Skrevet 18. desember 2004 Skrevet 18. desember 2004 Har nesten alltid agurk, tomat og salatblader i salaten. Det er liksom "basisen". Men salater kan jo varieres i det uendelige, så egentlig har jeg ikke noe absolutt must. Min favorittsalat er i hvert fall-uten tvil- bulgur-salat med tatziki! namnam:) Den bulgur-salaten ser jeg gjerne oppskriften på! 0 Siter
Gjest Timari Skrevet 18. desember 2004 Skrevet 18. desember 2004 Må iallefall ha Tomat og agurk i den. Advokado er godt og Pasta er en fin tilsetning. Ost, paprika og mais må jeg droppe pga allergi 0 Siter
Excelsion Skrevet 18. desember 2004 Skrevet 18. desember 2004 Det man MÅ ha i salaten må vel være en type salat! Det må vel alle ha. 0 Siter
Jeg er en annen Skrevet 18. desember 2004 Skrevet 18. desember 2004 Det man MÅ ha i salaten må vel være en type salat! Det må vel alle ha. Det fins da en rekke salater uten salat som ingrediens, gresk salat f.eks. 0 Siter
Gjest baremei Skrevet 18. desember 2004 Skrevet 18. desember 2004 Den bulgur-salaten ser jeg gjerne oppskriften på! Det skal du få vettu;) Den er kjempeenkel, men litt eksotisk og god, synes jeg i hvert fall. Bulgursalat(Til 4 personer): -2 porsjoner (1 dl) bulgurgryn kokes og avkjøles. -3 tomater -1 liten rødløk - 1/2 agurk - salat (se mengden an selv) - 1 gul paprika - 1 boks hermetiske kikerter -saften av 1/2 sitron -evt. gresk salatkrydder Grønnsakene kuttes opp og blandes med den avkjølte bulguren. Press sitron over, og bland gjerne inn salatkrydder(gresk). Server med yoghurt naturell ved siden av. Vil du ha tatziki til, sløyfer du salatkrydderet/minsker mengden. Baguetter, gjerne hvitløksbaguetter, passer godt som tilbehør! 0 Siter
Dorthe Skrevet 18. desember 2004 Skrevet 18. desember 2004 Det man MÅ ha i salaten må vel være en type salat! Det må vel alle ha. Men salat er vondt. Men jeg spiser alt annet som blir tilsatt ;o) 0 Siter
ariadne Skrevet 18. desember 2004 Skrevet 18. desember 2004 Det skal du få vettu;) Den er kjempeenkel, men litt eksotisk og god, synes jeg i hvert fall. Bulgursalat(Til 4 personer): -2 porsjoner (1 dl) bulgurgryn kokes og avkjøles. -3 tomater -1 liten rødløk - 1/2 agurk - salat (se mengden an selv) - 1 gul paprika - 1 boks hermetiske kikerter -saften av 1/2 sitron -evt. gresk salatkrydder Grønnsakene kuttes opp og blandes med den avkjølte bulguren. Press sitron over, og bland gjerne inn salatkrydder(gresk). Server med yoghurt naturell ved siden av. Vil du ha tatziki til, sløyfer du salatkrydderet/minsker mengden. Baguetter, gjerne hvitløksbaguetter, passer godt som tilbehør! Kopiert. Tusen takk!! 0 Siter
Gjest dimi Skrevet 18. desember 2004 Skrevet 18. desember 2004 Men salat er vondt. Men jeg spiser alt annet som blir tilsatt ;o) Enig, Dorthe. Kan til nød spise _litt_ isbergsalat, men det er alt det andre som smaker. 0 Siter
tonie Skrevet 18. desember 2004 Skrevet 18. desember 2004 Det varierer. Akkurat nå er det rødløk, fetaost og krutonger. 0 Siter
Lucretia Skrevet 18. desember 2004 Skrevet 18. desember 2004 Det skal du få vettu;) Den er kjempeenkel, men litt eksotisk og god, synes jeg i hvert fall. Bulgursalat(Til 4 personer): -2 porsjoner (1 dl) bulgurgryn kokes og avkjøles. -3 tomater -1 liten rødløk - 1/2 agurk - salat (se mengden an selv) - 1 gul paprika - 1 boks hermetiske kikerter -saften av 1/2 sitron -evt. gresk salatkrydder Grønnsakene kuttes opp og blandes med den avkjølte bulguren. Press sitron over, og bland gjerne inn salatkrydder(gresk). Server med yoghurt naturell ved siden av. Vil du ha tatziki til, sløyfer du salatkrydderet/minsker mengden. Baguetter, gjerne hvitløksbaguetter, passer godt som tilbehør! Å! Takk Har en pose med bulgur hjemme, men aner ikke hva jeg skal bruke den til. Så nå skal dette prøves ut! 0 Siter
Gjest midia Skrevet 18. desember 2004 Skrevet 18. desember 2004 Er ikke noe glad i salat,men ost i er godt. 0 Siter
Gjest baremei Skrevet 18. desember 2004 Skrevet 18. desember 2004 Å! Takk Har en pose med bulgur hjemme, men aner ikke hva jeg skal bruke den til. Så nå skal dette prøves ut! Så bra da!! Psst: Du vet at du kan bruke bulgur i stedet for ris til kjøtt etc. også? 0 Siter
Gjest baremei Skrevet 18. desember 2004 Skrevet 18. desember 2004 Å! Takk Har en pose med bulgur hjemme, men aner ikke hva jeg skal bruke den til. Så nå skal dette prøves ut! Aiaiai, så i et annet innlegg at du er vegetarianer! Sorry *rødme* 0 Siter
Lucretia Skrevet 18. desember 2004 Skrevet 18. desember 2004 Aiaiai, så i et annet innlegg at du er vegetarianer! Sorry *rødme* Hehe. Joda, har fått servert bulgur på restauranter, til diverse grønnsaksretter, som en erstatning til ris. Syntes det var veldig godt, og var derfor jeg kjøpte en pakke. Men de rettene jeg vanligvis lager selv med ris, føler jeg ikke helt passer til bulgur. Kan jo hende de gjør det. Er bare jeg som er så enormt kresen, og redd for å prøve nye ting. Men salaten skal i allefall prøves ut 0 Siter
Gjest menneskefor Skrevet 18. desember 2004 Skrevet 18. desember 2004 Eneste salaten jeg stort sett lager er tomatsalat med feta. Da unngår jeg det grønne kaninforet. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.